Címke: dr. habil. Fülöp Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1176 találat
2024.03.14

Megduplázta jelentkezői számát a Neumann János Egyetem

Nehezített pályán is hozza az eredményeket a kecskeméti Neumann János Egyetem. A tervezetthez képest kétszer többen jelentkeztek 2024-ben a kecskeméti intézménybe. Az elsőhelyes jelentkezési adatok alapján Kecskemét felsőoktatási intézménye várhatóan tartani tudja az elmúlt évek rekordértékű növekedését és ismét közel 2000 hallgató kezdheti meg tanulmányait a Neumannon.
2023.09.19

Dr. Király László és dr. Fülöp Tamás volt a Hírös kecskemétiek pódiumbeszélgetés vendége

Hétfőn este elkezdődött a Hírös kecskemétiek címen futó pódiumbeszélgetés-sorozat új évada a Kelemen László Kamaraszínházban. Ezúttal két vendége volt a beszélgetést irányító Kriskó Jánosnak: dr. Király László kandidátus, nyugalmazott egyetemi tanár, valamint dr. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora. W. Barna Erika grafológus megbetegedés miatt nem tudott jelen lenni, vele a tervek szerint a következő alkalommal, október 30-án találkozhat a közönség.
2023.09.10

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

W. Barna Erika kézíráskutató, grafológus szakértő, grafoterapeuta, pályaválasztási tanácsadó, dr. Király László kandidátus, közgazdász doktor és dr. habil. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora lesz a hírös beszélgetés vendége szeptember 18-án hétfőn 18 órakor.
2023.05.05

Az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövetéségére látogatott az egyetem delegációja

Május 4-én Őexellenciája Saud Alshamsi az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövete fogadta a Neumann János Egyetem küldöttségét magyarországi otthonában, a Neumann Villában. Az eseményen az intézmény részéről megjelent dr. Csizmadia Norbert, a Neumann János Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke, dr. habil. Fülöp Tamás rektor, Kis Dávid - Hidrogén tudásközpont igazgató, Szabó Lóránt a Mesterséges Intelligencia Tudásközpont igazgatója, Kis Attila a Belsőégésű Motor Kutatócsoport vezetője valamint a Külügyi Iroda munkatársai, az egyetem hallgatói.
2023.03.24

Neumann János emlékére rendeztek programozó versenyt

Ma tartották a nemzetközi programozó verseny döntőjét a Neumann János Egyetemen. A névadó emlékére szervezett megmérettetésen Kárpát-medencei középiskolások, határon túli magyar nyelvű középiskolák tanulói vettek részt. A verseny célja a Neumann Emlékév programjaihoz kapcsolódóan a hallgatói utánpótlás és a középiskolai szakmai kapcsolatok fejlesztése volt.
2023.03.10

Neumann Kiválósági Díj 2023

Második alkalommal adták át a Neumann Kiválósági Díjakat a kecskeméti Neumann János Egyetemen. A rangos kitüntetést 2022-ben a Neumann János Egyetemért Alapítvány azzal a szándékkal hívta életre, hogy az intézmény kollégái közösen ünnepelhessék és a külvilágnak is megmutathassák mindennapi munkájuk kimagasló teljesítményeit. 2023-ban a látványos gála keretében 14 munkavállalói díjat és 6 hallgatói díjat vehettek át a kitüntetettek.
2022.12.02

MASZK 2022 Konferencia a Neumann János Egyetemen

Ma (pénteken) tartotta meg MASZK 2022 Konferenciáját a Neumann János Egyetem. A rendezvényen lehetőség nyílt arra, hogy az egyetem bemutassa műhelymunkáját, kutatásait. Emellett azokkal a cégekkel is meg lehetett ismerkedni, akik a duális képzésben partnerei lehetnek az egyetemnek. A konferencia fontos találkozási pontot jelent az egyetem és a vállalatok között.