Címke: dr. Kárpáti József
Keresés
Dátum választó
Rendezés
72 találat
2024.02.09

A nemzeti bank alelnöke, Virág Barnabás volt a Kölcsey Kör vendége

Csütörtökön rendezték a Kölcsey Kör pódiumbeszélgetéseinek soron következő alkalmát a Neumann János Egyetem CAMPUS-án. A meghívott vendég ezúttal a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Virág Barnabás volt, akivel a magyar gazdaság Európában, illetve az európai gazdaság világban elfoglalt helyéről és számos más izgalmas gazdasági témáról beszélgetett dr. Kárpáti József, az egyetem gazdasági karának dékánja.
2024.01.15

Dr. Kárpáti Józseffel beszélgettünk a közelgő egyetemi nyílt napról

Az elmúlt napokban a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon mutatkozott be a Neumann János Egyetem. 17-én, azaz szerdán pedig már a soron következő nyílt napját tartja az intézmény. Az eseményen mindhárom kar számos programmal és rengeteg hasznos információval várja a továbbtanulni szándékozó diákokat. A tapasztalatokról, az egyetem rendezvényeiről és bemutatkozásairól Dr. Kárpáti Józseffel, a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánjával beszélgettünk a Kecskeméti Televízió Kiemelő című magazinjában.
2024.01.12

Elrajtolt a 24. Educatio kiállítás

Több mint 150 kiállító részvételével csütörtökön elrajtolt a legnagyobb hazai felsőoktatási expo, vagyis a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A kecskeméti Neumann János Egyetem idén is részt vesz az eseményen január 11-től 13-ig. A intézmény egy 90 négyzetméteres standon mutatkozik be.
2022.11.22

Stúdióbeszélgetés a Neumann Egyetem AGTECO 2022 konferenciájáról

November 24-én, csütörtökön a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából tartja meg AGTECO 2022 konferenciáját a Neumann János Egyetem. Az eseményt 23. alkalommal szervezik meg. A KTV Kiemelő című műsorának kedd esti adásában dr. Kárpáti Józseffel, az egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánjával és dr. Palkovics Andrással, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar dékánjával beszélgettünk a rendezvényről.