Címke: felújítás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
131 találat
2024.06.06

Tíz újabb bérlakás újult meg a fiatalok számára

Idén 40, lakhatásra nem alkalmas ingatlan felújítását végzi el a KIK-FOR Kft. Tegnap a nyugdíjas bérlakásokról szóltunk, ma pedig a javarészt fiatalok lakhatására alkalmas, Széchenyi sétányon található ingatlanok felújításának jártunk utána. Az egyik tízemeletesben teljesen rendbe tettek tíz lakást, melybe hamarosan már be is költözhetnek a lakók.
2024.06.05

Megújult a Nyitra Utcai Óvoda

Felújították a Nyitra Utcai Óvodát. Az önkormányzati forrásból biztosított munkálatok során többek között megvalósult a teljes tetőszerkezet cseréje, fedett biciklitárolókkal bővült az épület és a Bethlenváros Lakóinak Egyesülete jóvoltából kivirágzott a terasza is.
2024.05.22

Új üzemeltetője van a Domb Beachnek

Június 7-én indul a strandszezon a Domb Beachen. Idén még a régi formájában várja a vendégeket, jövő év május 1-jével viszont megújul majd – ígérte Czeglédi Péter, a Domb Beach új üzemeltetője.
2024.05.02

Felújítási munkák kezdődtek a Széchenyi téren

Felújítási munkák kezdődtek a Széchenyi téren, az Aranyhomok Szálloda felőli járdaszakaszon. Elkezdődtek ugyanis a „SZÉCHENYI TÉR” megállóhelyen a karbantartási munkálatok. Az Aranyhomok Hotel mögötti járdaszakasz felújítása a menetrendszerinti autóbuszjáratok közlekedését nem, de a gyalogos közlekedést befolyásolja.
2024.04.10

Színesebb lett a Lánchíd Utcai Iskola udvara

A Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában szülők és civil szervezetek összefogásával alakítottak ki egy udvari játszóteret a diákok számára. A felújításban a pedagógusok és diákok egyaránt részt vettek.