Címke: forgalom
Keresés
Dátum választó
Rendezés
535 találat
2024.02.13

Nagyobb sebességfokozatra kapcsol Kecskemét - Cél a személygépkocsi forgalom csökkentése

Több bizottság napirendjén is szerepel a helyi tömegközlekedés díjainak radikális csökkentése Kecskeméten. Ezek között a legjelentősebb, hogy havi 100 forintért vehetnek bérletet majd a nyugdíjasok illetve diákok, de a munkába járást segítő dolgozói bérletek ára is drasztikusa csökken, sőt még idén Homokbányán megépül a megyeszékhely első P+R parkolója, az ott váltott jegyekkel pedig ingyenes lesz a helyi buszok használata.
2024.01.16

Megéri az új hetényi bekötőutat választani

Jól jár, aki az új hetényegyházi bekötőút segítségével közelíti meg Kecskemét belvárosát. A december óta elérhető új alternatív útvonalakat még kevesebben fedezték fel, így egyelőre ezek a leggyorsabban járható szakaszok a belváros irányába reggelente. Az új úthálózat már most érezteti a hatását, komoly dugóval nem találkoztunk kedd reggel.
2023.10.16

Csúcsidőben rengeteg az autó, ezért késhetnek a buszok

Bár a végállomásokról időben indulnak a buszok, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban, menetközben kisebb-nagyobb késések kialakulhatnak a szükséges útfelújítások és a rengeteg személyautó miatt. Erről a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője beszélt a Kecskeméti Televíziónak. Hári Ernő hangsúlyozta, minden esetben az utasok biztonsága az első.
2023.09.01

Megindulhatott a forgalom az Izsáki és Dózsa György úton

Csütörtökön este megindulhatott a forgalom az Izsáki úton és a Dózsa György úton. A hosszabb időtartamú teljes lezárás feloldása nagy könnyebbséget jelentett az autósoknak szeptember 1-jén. Az út nagy részén akadálytalanul lehet közlekedni, egyedül a még be nem fejezett csomópontokban tapasztalhatóak torlódások.
2022.12.19

Lassabb haladás az autópályákon

A megnövekedett ünnepi tranzitforgalom miatt akár egy-másfél órával is hosszabb lehet a menetidő az M1-M0-M5/M3 autópályákon - erre hívta fel a figyelmet a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.