Címke: forgalomkorlátozás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
27 találat
2024.04.10

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az Izsáki úton

Április 10-24. között az 52. sz. főút Olimpia és Sport utcai csatlakozásaiban kiépített körforgalmakban ideiglenes, lokális forgalomkorlátozásokra számíthatunk - tájékoztatta szerkesztőségünket az önkormányzat. A munkálatok csak sávszűkítéssel járnak, minden ág járható lesz a közlemény szerint.
2024.03.16

Ideiglenes forgalomkorlátozások a városban

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy aszfaltozási munkák miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek az 52-es főúton a jövő héten. Március 18-23 között az Izsáki út – Olimpia utca csatlakozásában kell forgalomkorlátozásokra számítani a közlekedőknek, az alábbiak szerint.
2024.02.22

Szalmabálákat szállító kamion szakította át a szalagkorlátot, majd borult fel az M5-ösön

A belső szalagkorlátot átszakítva borult fel egy szalmabálákat szállító kamion az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében. A kamion Budapest irányába haladt, amikor eddig ismeretlen ok miatt a belső szalagkorlátnak csapódott, azt átszakította, majd áttért a pálya szemközti oldalára, ahol a járműszerelvény felborult, a szalmabálák pedig az autópálya mindkét oldalán szétszóródtak.
2023.09.02

Forgalomkorlátozások a térségben

Az 5-ös főúton valamint a térség más útjain is zajlanak ma rendezvények, szüreti felvonulások. Az országban pedig több helyen munkavégzés történik az autópályákon ott is forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek. Az Útinform hírei: