Címke: Forray Gábor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
117 találat
2023.05.10

Pénteken hazai pályán egyenlíthet a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Felforgatott hadrendben kellett kedden Szolnokon pályára lépnie a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek. Forray Gábor legénysége egy pillanatig sem adta fel, hogy megszerezzék az előnyt az 5-8. helyekért folyó csatában, ám a végén a rutin és a hosszabb rotáció kerekedett felül. Pénteken a Messzi István sportcsarnokban van lehetőség az egyenlítésre, hazai közönség előtt.
2023.05.07

Forray Gábor: igazságtalan lett volna, ha nem mi nyerünk

Mindkét oldalról nagy energiákat mozgósítottak a csapatok, és a szurkolók is kitettek magukért szombat este a Messzi István Sportcsarnokban, ahol a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét pontgazdag és izgalmas mérkőzésen egyenlített az 5-8. helyekért folyó csatában a Szolnok ellen. A mérkőzés után Forray Gábor vezetőedző és Tóth Barna játékos értékelt.
2023.05.04

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mindent megtesz az egyenlítésért szombaton

1-0-ra vezet a Szolnok az 5-8. helyekért folyó párharcban. Szerdán apróságokon múlt, hogy nem sikerült elvenni a pályaelőnyét a mély kerettel rendelkező Olajbányásznak. Szombaton 40 percen át kell fenntartani a koncentrációt, és akkor minden esély meglesz az egyenlítésre. Szurkolóink ne feledjék, hogy az eredeti időponttól eltérően egy órával később, 19.00 órától startol a szomszédvári ütközet.