A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mindent megtesz az egyenlítésért szombaton

2023. 05. 04., 15:05
1-0-ra vezet a Szolnok az 5-8. helyekért folyó párharcban. Szerdán apróságokon múlt, hogy nem sikerült elvenni a pályaelőnyét a mély kerettel rendelkező Olajbányásznak. Szombaton 40 percen át kell fenntartani a koncentrációt, és akkor minden esély meglesz az egyenlítésre. Szurkolóink ne feledjék, hogy az eredeti időponttól eltérően egy órával később, 19.00 órától startol a szomszédvári ütközet.

Szerdán az utolsó negyedben tudott fordítani, és megőrizte pályaelőnyét a Szolnoki Olajbányász a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen. Szombaton 19 órakor lesz lehetőség egyenlíteni a párharcban, és  ezért mindent meg is tesznek majd Forray Gábor tanítványai.

-Azt kaptuk tőlük, mint amire készültünk, némileg a rotáción változtattak – kezdte Forray Gábor vezetőedző. - Bosszús vagyok, hogy nem tudtunk nyerni szerdán a Tiszaligetben, mert sokáig mi irányítottuk a mérkőzést. A végjátékban a kivédekezett támadásokból a lepattanó labdákat nem mi szedtük le, és második, vagy sokadik szándékból kaptunk hárompontosokat ezekből, legalább ötöt. Ezek döntöttek. Dicséret is illeti a csapatomat, és nem marasztalhatom el a játékosokat, mert mindenki a maximumot nyújtotta, megtettek mindent a sikerért a fiúk. Két játékosunk is hiányzik a megszokott rotációból, valamint azt se felejtsük el, hogy a Szolnok komolyabb célokért összerakott kerettel bír, egyáltalán nem mi vagyunk a favoritok. Az első 37-38 percnyi produkciót kell kitolnunk a lefújásig, akkor lehetünk sikeresek ellenük. Szombaton mindent elkövetünk, hogy egyenlítsünk a párharcban, és erre minden esélyünk megvan, hiszen megmutattuk, hogy tudunk jól és eredményesen kosárlabdázni az Olaj ellen. Szurkolóink biztatására nagy szükségünk lesz, hiszen számunkra ők a hatodik ember a pályán.

Fontos!

A klub és a Kecskeméti Rendőrkapitányság arra kéri továbbá a hazai szurkolókat, hogy a Dózsa György úton és Izsáki úton, valamint az Olimpia utcán folyó úttest felújítások miatt időben érkezzenek, és a Szil-Coopnál található parkolóhelyeket válasszák, onnan gyalog közelítsék meg a Messzi István Sportcsarnokot!