Forray Gábor: igazságtalan lett volna, ha nem mi nyerünk

2023. 05. 07., 08:53
Mindkét oldalról nagy energiákat mozgósítottak a csapatok, és a szurkolók is kitettek magukért szombat este a Messzi István Sportcsarnokban, ahol a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét pontgazdag és izgalmas mérkőzésen egyenlített az 5-8. helyekért folyó csatában a Szolnok ellen. A mérkőzés után Forray Gábor vezetőedző és Tóth Barna játékos értékelt.

Forray Gábor vezetőedző értékelése: Gratulálok a csapatomnak, és szurkolóinknak is, hiszen együtt vertük meg ezt a nagyon erős Szolnokot. Ellenfelünket is elismerés illeti, mert jól játszottak. Igazi kosárlabda hangulat volt, mindkét oldalról nagy energiákat mozgósítottak a csapatok, a szurkolók is kitettek magukért. Mondhatni egylabdás meccs lett a vége, de úgy érzem igazságtalan lett volna, ha nem mi nyerünk, mert végig kontrolláltuk a mérkőzést. A mérkőzés bizonyos szakaszaiban kifejezetten jól kosárlabdáztunk, és az ott megszerzett nagyobb előny kellett is a végjátékban, mikor ketten is kipontozódtak. Most 1-1 az állás, folytatás kedden Szolnokon. Remélem az is hasonló mérkőzés lesz, szeretnénk nyerni ott is.

Tóth Barna játékos értékelése: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, és a Szolnoknak is, mert végig küzdöttek, nem adták fel egy percre sem. Úgy gondolom, hogy a védekezés és a lepattanózás volt az, amiben feljavultunk, és ez hozta meg a sikert számunkra most. Bízom benne, hogy a folytatásban is hasonlóan eredményesen tudunk szerepelni.

Szerző: Komáromy András

Kapcsolódó cikk