Címke: gyász
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.12

In memoriam Szurdi Miklós

Életének 74. évében elhunyt Szurdi Miklós színész, rendező, színházigazgató, forgatókönyvíró. A Hatásvadászok című mozifilm, valamint az Angyalbőrben, a Privát kopó, a Linda és a Família Kft. című tévésorozatok készítője, a Bohóc a falon, A törökfejes kopja és a Sose halunk meg című filmek szereplője volt. Már főiskolás korában rendezett Kecskeméten, és diplomája átvétele után három évadon át a hírös város teátrumának tagja volt.
2023.06.09

Elhunyt dr. Gyulai Ildikó főorvosnő

Életének 66. évében hosszan tartó betegség után elhunyt dr. Gyulai Ildikó főorvosnő, a Kecskeméti Területi Vérellátó vezetője, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház korábbi munkatársa, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház osztályvezető főorvosa. Kollégái többek között e szavakkal méltatták: „Ő nem tündökölt a betegellátás kirakatában. Csendesen, kiváló munkát végzett [...] a háttérből biztosította sok ezer beteg biztonságos ellátását.”
2023.05.02

Elhunyt Gonda József

Életének 90. évében elhunyt Gonda József, a legendás Zöldfa vendéglő egykori mesterszakácsa, tulajdonosa. Mint vendéglátóipari szakember vált ismertté Kecskeméten, de élénk közéleti szerepet is vállalt: a Vállalkozók Pártja helyi, majd országos elnöke volt, illetve két cikluson át mint képviselő részt vett a kecskeméti közgyűlés munkájában.