Címke: gyereknap
Keresés
Dátum választó
Rendezés
65 találat
2023.05.28

Karneváli hangulatot varázsolt a mazsorett csapat

Menetdobos felvonulással kezdődött a vasárnapi HA CSALÁD Hétvége és Gyereknap a Deák téren. A Lánchíd utcai Sport Általános Iskola mazsorett csoportja, a Fallaway táncosai és az M. Bodon Pál Zeneiskola ütőhangszer tanszaka közösen varázsoltak karneváli hangulatot a főtérre.
2023.05.28

Hatalmas sikerrel startolt el a cirókás gyerekhétvége

Kacagó gyerekektől volt hangos szombaton a kecskeméti főtér, ekkor indult el ugyanis a Bábművészeti Világtalálkozó Szervusztok pajtikák! címmel, a 10. Színházi Olimpia keretében. Ne szomorkodjon senki, aki lemaradt a programokról, a Ciróka Bábszínház jóvoltából idén háromnapos a gyereknap, egészen pünkösd hétfő estig tart.
2023.05.27

Gyermeknapi pünkösdi táncház a Hírös Agórában

A Hírös Agóra idén két napos gyereknapi hétvégével készült, amiből természetesen a táncház sem maradhatott ki. A Deák téren összegyűlt kicsik és nagyok mind csatlakozhattak a Pünkösdi Táncház gyermekcsoportjához, hogy közösen, kézen fogva együtt ropják.
2023.05.21

Vállalati gyereknapot tartottak a Fornettinél

Vasárnap ismét nagy sikerrel rendezték meg a Fornetti Vállalati Gyereknapot. Trambulin, ugrálóvár, VR szoba és a legjobban várt pónilovaglás várta a fornettis dolgozók gyermekeit mind a kecskeméti, mind a kiskunfélegyházi telephelyen.
2023.05.20

Több százan vettek részt az első kadafalvi gyereknapon

Sok-sok játék, sportversenyek, palacsinta, gofri és ajándék hot dog várta a családokat szombaton délután a tavaly átadott kadafalvi játszótéren. Itt rendezték meg ugyanis a városrész első gyereknapját, a Hi Kecskemét támogatásával és az ott élők összefogásával.
2023.05.17

HAcsalád gyereknapi hétvége Kecskeméten

A tavalyi sikerre alapozva idén is megszervezi Hírös Agóra a HAcsalád programját, amelyen két napig a gyerekek lesznek főszerepben. Néhány kivételtől eltekintve ingyenesen látogathatók a programok, lesznek kiállítások, táncház, guruló cirkusz, óriáslegó-építés, Disney mesezenék a Kecskeméti Szimfonikusok előadásában, tűzoltóautó, Kádár Ferkó Fotószínháza, Agórafalva ingyenes játszótér, kisvonat és még sok más izgalmas program.
2023.05.16

Háromnapos gyereknappal indul a Bábművészeti Világtalálkozó

Életre szóló élményekre számíthatnak a gyerekek május utolsó hétvégéjén Kecskeméten. Ekkor indul el ugyanis a Bábművészeti Világtalálkozó Szervusztok pajtikák! címmel, a 10. Színházi Olimpia keretében. A Ciróka Bábszínház jóvoltából háromnapos lesz az idei gyereknap, de azután sem ér véget a mulatság. Május 27-től június 24-ig 38 különlegesebbnél különlegesebb bábos produkció érkezik városunkba. Leszáll nálunk egy léghajó, lesz érzékek színháza, sőt óriásbábok is ellepik a várost. A részletes programokról ma tartottak sajtótájékoztatót a Cirókában.