Címke: Hári Ernő
Keresés
Dátum választó
Rendezés
16 találat
2023.11.10

Hermanovszki István az év autóbuszvezetője

Második alkalommal adták át a pénteki Márton-napi ünnepség keretében az „Év autóbuszvezetője” díjat. A díjat a Wojtyla Barátság Központ hozta létre tavaly, ugyanis a „wojtylások” közül nagyon sokan használják a helyi járatú autóbuszokat. A köztük végzett elégedettségi felmérés alapján választják ki minden évben a cím új birtokosát, aki 2023-ban Hermanovszki István lett.
2023.10.16

Csúcsidőben rengeteg az autó, ezért késhetnek a buszok

Bár a végállomásokról időben indulnak a buszok, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban, menetközben kisebb-nagyobb késések kialakulhatnak a szükséges útfelújítások és a rengeteg személyautó miatt. Erről a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője beszélt a Kecskeméti Televíziónak. Hári Ernő hangsúlyozta, minden esetben az utasok biztonsága az első.
2023.10.10

Hári Ernő: 65-70 gyermek jár rendszeresen Kecskemét új iskolabusz-járatán

65-70 diák használja naponta átlagosan a Mercedes-Benz Schule-hoz közlekedő iskolabuszt. A többi járaton is emelkedő tendencia várható. Ezt Hári Ernő mondta a Kecskeméti Televíziónak. A Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője hangsúlyozta, idén márciustól 1000 forintba kerül Kecskeméten a tanulóbérlet, úgyhogy minden feltétel adott ahhoz, hogy egyre többen járjanak ezekkel a buszokkal az iskolákba.
2023.03.01

Mostantól 1000 forint a diákbérlet Kecskeméten

Jelképes összegbe kerül március 1-jétől a helyi tanulóbérlet Kecskeméten. Havi 1000 forintért bármely helyi járaton és a helyi közlekedésbe bevont távolsági és regionális buszjáraton, valamint vasúti vonalon is utazhatnak a fiatalok a bérlettel.
2023.02.24

KeKo: fontos újítások március 1-jétől

Egy bérlettel utazhatunk minden helyi vagy helyi közlekedésbe bevont helyközi, vagy akár vasúti járaton március elsejétől. De nem csak a bérletvásárlás egyszerűsödik, az utazók az eddig megszokott áron, vagy akár még olcsóbban is utazhatnak.
2023.02.03

1000 forintos diákbérlet, mobilon is megvásárolható kombinált bérletek

Két kedvező változtatásáról számolt be a Kecskeméti Médiacentrumnak Hári Ernő, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. ügyvezetője. Január közepe óta nem kell sorban állni a jegypénztáraknál azoknak, akik kombinált bérletet vásárolnak, márciustól pedig átlagosan 10, 9 százalékkal olcsóbbak lesznek a bérletek.