Címke: Ignácz Bence
Keresés
Dátum választó
Rendezés
111 találat
2023.12.14

A polgármester osztott ebédet a Wojtyla Házban

Kecskemét polgármestere is részt vett a Wojtyla Ház mai ebédosztásán. Szemereyné Pataki Klaudia ajándékkal érkezett a népkonyhára, a piacra szóló utalványokat adott át a rászorulóknak. A gulyáslevest a Kecskeméti Szakképzési Centrum két vezetője, Ignácz Bence főigazgató és Leviczky Cirill kancellár saját kezűleg készítették a Wojtyla családjának.
2023.11.07

KSZC - Ablak a szakképzésre

Bemutatkoznak a Kecskeméti Szakképzési Centrum intézményei. Főként a szakmát tanuló felvételizőket és szüleiket várják a nyílt napokra. A mai napon a Kada Elek Technikumban és a Szent-Györgyi Albert Technikumba vártak több száz érdeklődőt.
2023.08.10

Közel 1200 kilencedikessel indít a KSZC

Hamarosan indul a 2023/2024es tanév. A Kecskeméti Szakképzési Centrum az előző évekhez képest most is közel 1200 kilencedikessel indítja el az évet. A gólyák szinte teljesen feltöltötték a helyeket, csupán 1-2 hely maradt ki a szakképző iskolákban.
2023.05.23

Szeverényi Andreával és Ignácz Bencével beszélgettünk

Ágazati Képzőközpontot nyitott a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kecskeméten, a Bibó István utcai képzési helyén. Az európai uniós pályázati forrásból megvalósult, több kereskedelmi ágazat gyakorlati képzésére is alkalmas modern szaktantermet 2023. április 12-én. Köszöntöm a stúdióban Szeverényi Andreát, a Képzőközpont ügyvezetőjét és Ignácz Bencét, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatóját.
2023.05.03

Megjutalmazták a Szakképzési Centrum legjobb diákjait

Több tucat elismerést adtak át ma a Kecskeméti Szakképzési Centrum tanulóinak és felkészítőiknek, elismerve az országos szakmai, közismereti és sport versenyeken elért eredményeiket. Az intézmény országos szinten is jól teljesített az iskolák versenyében.
2023.02.07

Technikumok Bács-Kiskun Vármegyei Történelemversenye

Immár 5. alkalommal rendezték meg a technikumi és szakgimnáziumi tanulók megyei történelemversenyét a Kecskeméti SZC Kandó Kálmán Technikumban. A 63 induló csapatból 12 jutott a döntőbe, akik a mai napon mérhették össze tudásukat. A téma Petőfi Sándor volt, megemlékezve a költő születésének évfordulójáról, és csatlakozva a Petőfi 200 emlékévhez.