Címke: Katona József Gimnázium
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.08.17

Scoregoal toborzó

Utánpótlás toborzást tart az SG Kecskemét Futsal csapat a futsalt kedvelő fiatalok számára. Szerdán az U13 és U15, csütörtökön pedig az U17 és U19 korosztály számára szerveztek toborzást a Katona József Gimnázium tornacsarnokában.
2023.04.17

Elismerés a kecskeméti röplabda utánpótlás nevelésnek

Röplabda Akadémia néven folytathatja a tevékenységét 2023. április 14-től a Kecskeméti Sportiskola röplabda szakosztálya, amely elismerés a kiemelkedő kecskeméti utánpótlás nevelés számára. Ugyanezen a napon Dunszt Ferenc, a kecskeméti röplabdázás megalapítójának emléke előtt is tisztelegtek, a Katona József Gimnázium új sportcsarnoka a legendás szakember nevét viseli a jövőben.
2023.03.08

Sportmagazin: hamarosan átadják a Katona József Gimnázium sportcsarnokát

110 éves álom válik valóra azzal, hogy 3-4 hét múlva megkezdheti működését a Katona József Gimnázium új Sportcsarnoka. Erről beszélt a Kecskeméti Televízió Sportmagazinjában Csáki Tibor igazgató, aki a műszaki átadás-átvételi eljárásról érkezett a stúdióba. A műsorban elhangzott, hogy az új sportközpontot Dunszt Ferenc mesteredzőről, az intézmény egykori testnevelő tanáráról, Kecskemét röplabdasportjának egyik megteremtőjéről és felvirágoztatójáról nevezik majd el. A létesítmény az ország egyik legmodernebb sportcsarnoka lesz, ahol természetes fény mellett is lehet majd sportolni.