Címke: Kecskemét Táncegyüttes
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.21

Színes szabadtéri programokkal zárul a tavaszi fesztivál a Deák téren

Színes, ingyenes szabadtéri programokkal zárul a 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál a Hírös Agóra főépülete előtt a Deák téren. Szerdától vasárnapig (március 22-től 26-ig) bemutatkoznak az Agóra keretein belül működő klubok, körök, és színpadi programokra is sor kerül: nyílt próbát tart a Kecskemét Táncegyüttes Ifjúsági és Nagybetyár csoportja, és muzsikálni fog a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar trombitaművésze, Földi Jácint. Örömzenével várja közönségét a Kék Stúdió, bemutatkozik a Vitalitás Tánc Sport Egyesület, és fellép a Harmónia fuvolatrió (Szabó Zsuzsanna, Polyák Zsóka, Pulius Emese) is.
2023.03.18

Tavaszi hangulatok a Wojtylában

A Kecskemét Táncegyüttes négy tagjának fergeteges néptánc produkciójával köszöntötte a közelgő tavaszt a Wojtyla Barátság Központ sorsközössége, miközben – aktuálisan – a Sándorokról, Józsefekről sem feledkeztek meg az egybegyűltek.
2022.12.17

„Annak küldöm ezt a nótát…” - Nótaest a Hírös Agórában

„Annak küldöm ezt a nótát…” címmel nótaestet szerveztek a Hírös Agórában szombat délután. A karácsonyi hangulatú, már hagyománnyá vált műsor első részében a Kecskemét Táncegyüttes moldvai csángó táncot mutatott be. A nótázás előtt hatalmas hírt hallhatott az Agóra színháztermét színültig megtöltő közönség: Az indokolás, ami miatt Fejős Jenőt érdemesnek találták a díjra így szól: „Fejős […]