Címke: Kecskeméti Tv
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.02.29

Fazekas András Kristóf volt a vendégünk

18 csecsemő és gyermek teljes vagy részleges csontvázát tárták fel a régészek a Kodály Intézet felújításához kapcsolódó ásatás újabb szakaszában az elmúlt hetekben. Az ásatást vezető régésszel, Fazekas András Kristóffal beszélgettünk.
2024.02.20

„Ez a jóleső fáradtság” - Adamik Zoltán a Sportmagazinban

Nyíregyháza kiváló pályája adott helyet az 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságnak. A KARC atlétikai szakosztályának versenyzői Kecskemét eddigi legsikeresebb szereplését hozták össze a hétvégi versenyen. Az eredményekről Adamik Zoltán, a szakosztály vezetőedzője számolt be a Kecskeméti Televízió hétfői Sportmagazinjában.
2024.02.07

Hírös Kecskemétiek: dr. Máttyássy Adrienn a pódiumon

A Hírös kecskemétiekkel szervezett pódiumbeszélgetés-sorozat legutóbbi vendége dr. Máttyássy Adrienn pszichiáter, a kecskeméti kórház osztályvezető főorvos volt. A vele folytatott beszélgetés szerkesztett változatát a Hírórát követően, szerda este 20.00 órától láthatják a Kecskeméti TV műsorán.
2023.12.13

ANNO: 25 éve hunyt el Bozsó János festőművész

E heti visszatekintő műsorunkban, az ANNÓ-ban a 25 évvel ezelőtt elhunyt Bozsó Jánosra emlékeztünk. Egy, a halála előtt egy évvel készített beszélgetésünk néhány részletét idéztük fel, amelyben a Munkácsy Mihály-díjas festőművész, Kecskemét díszpolgára többek között arról is beszélt, hogy "legnagyobb mesteremnek a természetet tartom, mert hiszen a magam módján kijártam festegetni és a természettől lestem el azt a csodát, amit próbálok visszaadni a vásznaimon".