Címke: Kelemen László Kamaraszínház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.11.21

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Dr. Szelei Piroska, radiológus, tüdőgyógyász, üzemorvos és Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze lesznek a soron következő beszélgetés vendégei 2023. november 27-én hétfőn 18 órakor, a Kelemen László Kamaraszínházban.
2023.09.30

Ne most, drágám! Hanem mikor?

Újabb Ray Cooney-bohózattal nyitotta meg kamaraszínházi évadát a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház péntek este. A főszerepben a mindenkori nagy nevettető: Járai Máté, társa ezúttal a közönség számára a Cirkuszhercegnőből már jól ismert Nagy Sándor.
2023.09.27

Ne most, drágám! - Cooney-bohózat a kamaraszínházban

Szeptember 26-án sajtónyilvános főpróbát tartott a színház készülő új bohózatából, Ray Coonie Ne most, drágám! című darabjából. Az előadásban nercbundák, változatos szerelmi háromszögek, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő alsóneműk tartják ébren az érdeklődést. és garantálják egyben a totális tébolyt is. Ahogyan az egy Cooney-vígjátékban már megszokott.
2023.09.19

Dr. Király László és dr. Fülöp Tamás volt a Hírös kecskemétiek pódiumbeszélgetés vendége

Hétfőn este elkezdődött a Hírös kecskemétiek címen futó pódiumbeszélgetés-sorozat új évada a Kelemen László Kamaraszínházban. Ezúttal két vendége volt a beszélgetést irányító Kriskó Jánosnak: dr. Király László kandidátus, nyugalmazott egyetemi tanár, valamint dr. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora. W. Barna Erika grafológus megbetegedés miatt nem tudott jelen lenni, vele a tervek szerint a következő alkalommal, október 30-án találkozhat a közönség.
2023.09.10

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

W. Barna Erika kézíráskutató, grafológus szakértő, grafoterapeuta, pályaválasztási tanácsadó, dr. Király László kandidátus, közgazdász doktor és dr. habil. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora lesz a hírös beszélgetés vendége szeptember 18-án hétfőn 18 órakor.
2022.11.26

Elítélhető-e az önérdekű boldogságkeresés?

Felkavarodott az állóvíz a Kelemen László Kamaraszínház színpadán péntek este – igaz, csak a történet szerint. A teátrum Ivan Szergejevics Turgenyev legjelentősebb színpadi művét, az Egy hónap falun című előadást mutatta be, a nézők Mészáros Tibor rendezésében láthatták a boldogságkeresés olykor elítélhető, máskor szívet melengető formáit bemutató darabot.