Címke: #KESI
Keresés
Dátum választó
Rendezés
129 találat
2024.04.24

„Mozdulj együtt Anyuval, Apuval”-Május 6-án lesz a Magyar Sport Napja Kecskeméten

Május 6-án a Benkó Zoltán Szabadidőközpont ad otthont az idei Magyar Sport Napja kecskeméti rendezvényének. Az esemény mottója: Mozdulj együtt Anyuval, Apuval, ami azt jelenti, hogy a családok állnak majd a középpontban. A szervező Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. célja az, hogy minél többen kapjanak kedvet a mozgáshoz, az egészséges, aktív élethez vagy a rendszeres sportoláshoz.
2024.01.25

Országos elismerések a sportiskola úszószakosztályának

Az év oktatója kategória 2023-as országos szavazáson Nagy Nikolett, a Kecskeméti Sportiskola népszerű oktatója a második helyen végzett, Tóth Dániel pedig az év utánpótlásedzője kategóriában a harmadik helyen zárta a szavazást. Snábel Kevin a 14 éves korosztályban országos kategóriavezető.
2023.12.14

A korcsolyaoktatástól a jégkorongbajnoki címig

A Covid-járvány után újraindult a testnevelési órák keretében a korcsolyaoktatás az általános iskolákban. Az Arany János, a Móra Ferenc és a Lánchíd Utcai Általános Iskolák tanulóit szerda kivételével minden délelőtt 9 órától 12 óráig fogadják a szabadidőközpontban felállított jégcsarnokban a Kecskeméti Sportiskola jégkorongszakosztályának edzői. Szerdai napon az óvodások vannak a jégen.
2023.11.16

Eredményesen szerepelnek a sportiskola cselgáncsozói

Az elmúlt félévben az országos versenyeken elért bajnoki érmek és helyezések bizonyítják, hogy eredményesen működik a sportiskola judoszakosztálya – mondta Nagysolymosi Sándor, a Kecskeméti Sportiskola Judoszakosztályának a vezetőedzője.