Címke: kézilabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
371 találat
2023.03.15

A Kispest otthonában köszörülné ki a csorbát a KNKSE

A női kézilabda NB I/B emblematikus csapatához látogat pénteken a Kecskeméti NKSE. A Kispest mindig kemény dió, Mátrai Péter, a Kecskemét vezetőedzője ezúttal abban bízhat, hogy feledtetni tudják a legutóbbi, Orosháza elleni meccs első félidejét, és 60 percen keresztül kemény küzdelemre kényszerítik a fővárosi alakulatot.
2022.12.14

Együttműködés a koordinált tehetséggondozás érdekében

Megállapodást kötött december 14-én a Magyar Kézilabda Szövetség, a Dabasi Kézilabda Club Városi Sportegyesület és a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. a minőségi tehetséggondozás érdekében. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában Horváth László, a Magyar Kézilabda Szövetség képzőközpontok működésért felelős vezetője, Prohászka Csaba, a dabasi sportegyesület elnöke és Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője írta alá a dokumentumot.
2022.12.08

Alsóházi rangadóra készül hazai pályán a KNKSE

Két héttel ezelőtt éppen a Messzi István Sportcsarnokban szerezte meg első győzelmét a bajnokságban kecskeméti női kézilabdacsapat. Azóta Kozármislenyben ugyan kikapott, de a két gárda játékereje között osztálynyi különbség van. A KNKSE még nem engedte el a bennmaradásról szőtt álmait, hiszen hosszú a bajnokság, ám céljai eléréséhez folytatnia kell a pontgyűjtést.
2022.12.08

Győzelemmel búcsúztatná az évet hazai pályán a KTE-Piroska Szörp

A naptári esztendő utolsó hazai megmérettetésére készülnek a hírös harcosok. Ezúttal a tabella hátsó régiójából érkezik az ellenfél, de nem a kötelező udvariasság mondatja Tóth Norbert vezetőedzővel, hogy nehéz meccsre számít, hiszen az Ajka szoros találkozókon maradt alul, többször az utolsó percekben – és ez a Kecskemét egyik gyenge pontja is. A találkozón mindkét gárda bízvást teljes erőbedobással harcol a pontokért.