Címke: KNKSE
Keresés
Dátum választó
Rendezés
134 találat
2023.03.15

A Kispest otthonában köszörülné ki a csorbát a KNKSE

A női kézilabda NB I/B emblematikus csapatához látogat pénteken a Kecskeméti NKSE. A Kispest mindig kemény dió, Mátrai Péter, a Kecskemét vezetőedzője ezúttal abban bízhat, hogy feledtetni tudják a legutóbbi, Orosháza elleni meccs első félidejét, és 60 percen keresztül kemény küzdelemre kényszerítik a fővárosi alakulatot.
2023.02.15

Közvetlen riválisát fogadja vasárnap a KNKSE

Nagyszerű hét áll a kecskeméti női kézilabdacsapat mögött; múlt vasárnap döntetlent játszottak a jó erőkből álló Ferencvárosi TC U19 csapatával (34-34), ami azért is remek eredmény, mert 3 héttel korábban az Elek Gyula Arénában 11 góllal alulmaradtak Berkes-Kaiser Melittáék. A Fradi ellen megszerzett egy pont azonban akkor igazán értékes, ha hétvégén a KNKSE legyőzi közvetlen riválisát, a Tempo KSE alakulatát is.
2023.02.12

KNKSE: fordulatos mérkőzésen döntetlen az FTC U19 ellen

A női kézilabda NB I/B 30. fordulójának alsóházi derbijén a sereghajtó KNKSE a 12. helyen álló Ferencváros U19-es gárdájával csapott össze a Messzi István Sportcsarnokban. Az 50. percben még hárommal vezettek a zöld-fehérek, ám a kecskemétiek a legvégén a győzelemért támadhattak, végül 34–34-es döntetlen született.
2023.02.01

Hazai pályán folytatja a menetelést a KNKSE

Könnyebb helyzetből is várta már a Kecskemét az aktuális bajnoki fordulót, hiszen a megfiatalított hírös városi alakulat a sérülések, betegségek miatt alaposan megfogyatkozott. Ellenfele, a Szombathely ráadásul tartósan a tabella első felében gyűjti a pontokat; a papírforma alapján a házigazdák pontszerzése bravúr lenne.
2023.01.13

Női kézilabda: hengerelt a Loki Kecskeméten

Egészen biztosan lesz jobb mérkőzése idén a Kecskemétnek; úgy tűnt, a KNKSE még nem heverte ki a sérülések, távozó játékosok okozta sokkot. A DVSC U19 elleni találkozón szinte semmi nem működött hazai oldalon, így a Debrecen győzelme – ilyen különbséggel is – megérdemelt volt.
2022.12.11

Hazai pályán vereséggel búcsúztatta az évet a KNKSE

Már az első félidőben sem tudta szorossá tenni a KNKSE a Gárdony-Pázmánd elleni alsóházi rangadót és a második játékrészben sem működött a hazaiak támadójátéka, így nem sikerült pontot szerezniük az év utolsó hazai mérkőzésén.
2022.12.08

Alsóházi rangadóra készül hazai pályán a KNKSE

Két héttel ezelőtt éppen a Messzi István Sportcsarnokban szerezte meg első győzelmét a bajnokságban kecskeméti női kézilabdacsapat. Azóta Kozármislenyben ugyan kikapott, de a két gárda játékereje között osztálynyi különbség van. A KNKSE még nem engedte el a bennmaradásról szőtt álmait, hiszen hosszú a bajnokság, ám céljai eléréséhez folytatnia kell a pontgyűjtést.
2022.11.29

Jó formában utazik Kozármislenybe a KNKSE

Fontos győzelmet szerzett legutóbb a kecskeméti női kézilabdacsapat; Berkes-Kaiser Melittáék a Pénzügyőr csapatát múlták felül egy góllal (31-30), ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. Remélhetőleg a hírös városiak ezzel a diadallal megtörik a jeget, noha roppant erős ellenfélhez utaznak szombaton; a Kozármisleny otthonában bravúr lenne a pontszerzés.