Címke: Kolbásztöltő Verseny
Keresés
Dátum választó
Rendezés
97 találat
2024.02.24

Falusi vendégasztal összeállításában is versengtek a 7. Ballószögi Kolbásztöltőn

Disznólkodással indult a reggel Ballószögön, csak éppen a disznók nem örültek ennek annyira. Jól sikerült az idei kolbásztöltő verseny a településen. Kolbász, hurka, töpörtyű, háztáji és finom italok várták a vendégeket szombaton a hetedik alkalommal megrendezett Ballószögi Kolbásztöltő Versenyen. A kolbásztöltésen kívül töpörtyűsütésben, forraltborkészítésben és falusi vendégasztal összeállításában versengtek a csapatok.
2024.02.23

Ismét lesz Kolbásztöltő Versenyen Ballószögön

Kolbász, hurka, töpörtyű és sok más finomság várja a vendégeket szombaton a hetedik alkalommal megrendezett ballószögi Kolbásztöltő Versenyre. A rendezvény a hagyományaink felélesztését, a népszokások bemutatását célozza meg, emellett azonban a jó hangulatú baráti találkozásokról is szól.
2023.02.18

Harminc csapat mérkőzött meg a VI. Ballószögi Kolbásztöltő Versenyen

Kolbász, hurka, töpörtyű és sok más finomság csalogatta a vendégeket szombaton a hatodik alkalommal megrendezett ballószögi Kolbásztöltő Versenyre. A rendezvény a hagyományaink felélesztését, a népszokások bemutatását célozta meg, emellett azonban a jó hangulatú baráti találkozásokról is szól. Idén harminc csapat, munkahelyi kollektíva vagy baráti társaság nevezett, vállalva, hogy a helyszínen saját hagyományaik, receptjeik alapján, kézi […]