Címke: köztemető
Keresés
Dátum választó
Rendezés
202 találat
2023.08.15

A repülés hőseire emlékeztek a Kecskeméti Köztemetőben

A II. világháborúban hősi halált halt és a Magyar Honvédségben szolgálati tevékenység közben életüket vesztett repülők tiszteletére tartottak megemlékezést ma a Kecskeméti Köztemetőben. Az eseményt a Magyar Veterán Repülők Szövetsége Kecskeméti Tagszervezete a Repülők Napja alkalmából szervezte meg.
2023.03.27

Elkészült az idei év földút-karbantartási ütemterve

A jogi és ügyrendi, valamint a városüzemeltetési és fejlesztési bizottságok üléseivel hétfőn megkezdődött a csütörtöki közgyűlés napirendjeinek szakbizottsági áttekintése. A bizottságok támogatták egyebek mellett a köztemetői díjszabások módosítását, a városüzemeltetési bizottság pedig elfogadta a földutak karbantartásának idei évre kidolgozott ütemezését.
2023.01.27

Megemlékeztek a 40 évvel ezelőtti kecskeméti repülőszerencsétlenségről

Január 28-án lesz 40 éve, hogy Decsov Zoltán ezredes és Bazsika Tamás százados kiképzési repülés során lezuhantak és életüket vesztették Kecskeméten. Az évforduló alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartott az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár és a Magyar Veterán Repülőszövetség Kecskeméti Területi Alapszervezete a Köztemetőben.