Címke: közúti baleset gondatlan okozása
Keresés
Dátum választó
Rendezés
10 találat
2023.12.14

Lefékezett a busz, többszörös csonttörést szenvedett az egyik utas

A Kecskeméti Járási Ügyészség súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emelt egy buszsofőrrel szemben, aki nem megfelelő sebességgel közelítette meg az útkereszteződést, amelyben elsőbbségadási kötelezettség terhelte, ezért hirtelen és intenzíven fékezve tudott csak megállni. Az autóbuszon állva utazó sértett emiatt többszörös csonttörést szenvedett.
2023.11.10

Egyik sofőr nem adott elsőbbséget, a másik pedig túl gyorsan hajtott, mindkettőjüknek felelnie kell

A Kecskeméti Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emelt egy életveszélyes és több súlyos sérüléssel végződő balesetben részes mindkét sofőrrel szemben, mert egyikük az elsőbbségadást mulasztotta el, a másik a megengedett sebesség kétszeresével hajtott, emiatt nem tudta elhárítani a balesetet.
2023.10.05

Halálos tömegszerencsétlenséget okozott az embercsempész

A Kecskeméti Járási Ügyészség halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása és embercsempészés miatt letartóztatását indítványozza annak a moldáv férfinak, aki október 3-án hajnalban az M5-ös autópályán személyautójában nyolc határsértővel halálos kimenetelű balesetet okozott, majd a helyszínről elmenekült.