Címke: kte futball
Keresés
Dátum választó
Rendezés
23 találat
2024.02.20

Banó-Szabó Bence: Hozzám illő jubileum volt

Jubileumi mérkőzésen van túl az NB I-ben Banó-Szabó Bence, hiszen saját nevelésű játékosunk az Újpest ellen 100. alkalommal lépett pályára az élvonalban. Bár a kerek számig vezető úton nem várt akadályok is nehezítették útját, büszke és boldog, de már előre tekint.
2024.01.27

"A munkamorálja és az akaratereje a kulcs a sikereihez" – exkluzív interjú Szalai Gábor édesapjával

A kecskeméti születésű és nevelésű Szalai Gábor a KTE alapembere volt az elmúlt években, a fiatal védő berobbanása elválaszthatatlan a klub meseszerű felemelkedésétől. A játékos januárban csapatot váltott, a svájci élvonalban szereplő FC Lausanne-Sport futballistája lett. Gábor eddigi karrierjéről, új klubjáról, jövőbeli terveiről és a válogatottságról is beszélgettünk a játékos édesapjával, Szalai Sándorral.
2024.01.06

Új labdarúgót szerződtethet a KTE

Elképzelhető, hogy hamarosan csapatot talál magának Derekas Zoltán, aki néhány hete, a Haladásnál kialakult pénzügyi helyzet miatt - élve jogi lehetőségével - szerződést bontott a szombathelyi klubbal. A 25 éves támadó középpályás sérülés miatt március óta nem játszhatott, most a KTE-vel készül, miután a pénzügyi gondokkal küzdött Halival szakított.