Címke: Lajosmizse
Keresés
Dátum választó
Rendezés
36 találat
2023.03.29

Pokollá tette exe életét a zaklató férfi

A Kecskeméti Járási Ügyészség kapcsolati erőszak, magánlaksértés, garázdaság és zaklatás miatt emelt egy férfi ellen, aki nem tudott belenyugodni a szakításba. A távoltartás hatálya alatt is tovább zaklatta volt élettársát, amikor a nő emiatt ismételten távoltartást kért ellene, még a bíróság épülete előtt is randalírozott, fenyegetőzött. A nő kísérőjét bántalmazta, az autóját pedig megrongálta.
2023.03.28

Kamionok ütköztek az M5-ösön Lajosmizsénél, több kilométeres a kocsisor

Egymásba futott három román kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Lajosmizse közelében a 67. kilométernél kedden délelőtt. Egy ember nem tudott kiszállni az egyik járműből, őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és lajosmizsei önkormányzati tűzoltók - írja a katasztrófavédelem. Az érintett sztrádaszakaszon több kilométeres kocsisor torlódott fel a Budapest felé vezető oldalon.
2023.03.14

Halálos közúti balesetet okozott – elítélték

A Kecskeméti Járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül (előkészítő ülésen) 1 év - végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett - fogházbüntetésre, valamint 1 év 8 hónap járművezetéstől eltiltásra ítélte azt az 56 éves kecskeméti férfit, akivel szemben halálos közúti baleset okozása miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség.
2023.02.06

Befutott valaki az M5-ösre Lajosmizsénél, elütötték

Az elsődleges adatok alapján hétfő délelőtt egy férfi befutott az M5-ös autópályára Lajosmizsénél, ahol elütötte egy szabályosan haladó személyautó. A jármű sofőrje valószínűsíthetően vészfékezett, ezért a mögötte haladó további két személyautó, valamint egy tehergépjármű is összeütközött. A karambolban az autópályára befutó férfi súlyosan sérült, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek. A baleset következtében feltorlódott sorban további két gépjármű is ütközött, mely során egy személy súlyosan megsérült - közölte a rendőrség.