Címke: Lajosmizse
Keresés
Dátum választó
Rendezés
29 találat
2024.04.16

Vonattal menekülő betörőpárost fogtak a lajosmizsei járőrök

Lajosmizsén az egyik vendéglő nyitására készült az üzemeltetője 2024. április 15-én kora reggel, amikor észrevette, hogy valaki lefeszítette az ajtó díszrácsát, az ajtót pedig benyomta. Amikor bentebb is körülnézett, látta, hogy a betörő több mint egy tucat energiaitalt, három üveg gyomorkeserűt, illetve 2 üveg pálinkát és aprópénzt zsákmányolt. Még a fagyasztó tartalmát is megdézsmálta: több kiló húst és 75 doboz készételt vitt el. A kár jelentős, közel 350 000 forint volt.
2024.04.16

Burkolatfelújítás az M5-ösön Lajosmizse térségében

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 59-es és a 60-as kilométerszelvények között Lajosmizse térségében 2024. április 12-től várhatóan 2024. április 27-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A burkolatfelújítás ideje alatt forgalomterelés zajlik az 57-es és a 64-es kilométerszelvényeknél található műszaki átjárók között. Irányonként kétszer két sáv áll a közlekedők rendelkezésére, kivéve a terelés kiépítésének és elbontásának idejét. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.
2024.03.25

Három hétig tartó burkolatfelújítás indul az autópályán Lajosmizsénél

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 71-es és a 72-es kilométerszelvények között Lajosmizse térségében 2024. március 25-től várhatóan 2024. április 11-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A burkolatfelújítás ideje alatt forgalomterelés zajlik a 67-es és a 74-es kilométerszelvényeknél található műszaki átjárók között. Irányonként kétszer két sáv áll a közlekedők rendelkezésére, kivéve a terelés kiépítésének és elbontásának idejét. A munkálatok ideje alatt a tengelysúlymérő állomás lezárásra kerül. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.
2024.03.14

Jelmezjáratot fogtak el a pénzügyőrök az M5-ösön

Bulgáriából tartott Budapestre az a bolgár rendszámú kamion, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M5-ös autópálya lajosmizsei szakaszán megállítottak. Az ellenőrzés során több mint 24 millió forint értékű, népszerű mesekarakteres jelmezeket, valamint 1 millió forint értékű Bluetooth hangszórókat foglaltak le.
2024.01.25

Háromezret adott a futárnak, mégis ötezerből követelte a visszajárót

A Kecskeméti Járási Ügyészség zsarolás miatt vádat emelt két lajosmizsei férfival szemben, akik a jogosan visszajárónál több pénzt követeltek a pizzafutártól, miközben egyikük az autójának indítókulcsát is elvette és azt csak további összeg fejében voltak hajlandók visszaadni. Ezután a futár figyelmetlenségét kihasználva egyikük az ülésen hagyott pénztárcáját is ellopta.
2024.01.24

65 munkagépet loptak Lajosmizséről

A Kecskeméti Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt öt férfival szemben, akik összehangolt és szervezett módon 65 darab, összesen közel 29 millió forint értékű munkagépet loptak el egy Lajosmizsei telephelyről. Az ötletgazda vádlott a lopást előre megtervezte és annak végrehajtásához anyagi ellenszolgáltatás ígéretével társakat toborzott.