Címke: Lakosa Zsolt
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.28

Lakosa Zsolt volt a Kiemelő vendége

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia legmagasabb rangú díját, a minőség díjat idén Lakosa Zsolt edző és testnevelő tanár vehette át kiemelkedő munkájáért. Ezt az elismerést az intézmény 10 éves fennállását ünneplő estén adták át, az idén 60 esztendős edzőnek, aki az Akadémia U13-as csapatát irányítja. Ő volt ma a KTV stúdiójának vendége.
2023.03.18

Tízéves fennállását ünnepelte a kecskeméti Kosárlabda Akadémia

Tízéves fennállását ünnepelte péntek este a Sheraton Hotelben tartott nagyszabású ünnepi fogadáson a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia. Az estélyen Ivkovicné Béres Tímeát, az akadémia alapító-igazgatóját az országos kosárlabdaszövetség (MKOSZ) emlékérmével tüntették ki, Deutsch Tamás pedig a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) elnökeként bejelentette, hogy a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. idén 200 millió forintos állami támogatásban részesül.
2023.01.28

Egykori legendákkal kosarazott a kosárlabda akadémia edzője

Január 11-én az akadémia vezetése, valamint játékostársai és tanítványai köszöntötték 60. születésnapján Lakosa Zsoltot. A kiváló edző Százhalombattán kezdett kosárlabdázni, majd a Honvéd csapatához került, ahol a sokszoros bajnokcsapat tagjaként Gellérttel és társaival játszhatott.