Címke: lezárás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.08.30

Lezárják a vasúti átjárót a Helikon utcán

A vasúti átkelő építése miatt szeptember 1-30. között lezárják a vasúti átjárót az autós forgalom elől. Ugyanakkor a kivitelező minden ingatlantulajdonos számára biztosítja majd saját lakhelyének megközelítését. Ennek érdekében a terelési útvonalakat is kiépítették. Szintén a kivitelezési munkák miatt a vasúton vágányzár lép majd életbe szeptember 10-15. között. Hetényegyháza bekötése az M5 autópályába című projektre […]
2023.08.17

Ideiglenesen lezárják a Naspolya utca egy szakaszát

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy a 441. számú főút építéséhez kapcsolódóan a Naspolya utca megközelítését szolgáló szervízút építését megkezdte a vállalkozó. A munkák miatt a Naspolya utca 441-es főút és Katona Zsigmond utca közötti szakasza augusztus 18-tól (péntek) le lesz zárva.
2023.06.28

Jóval kevesebben dolgoznak az Izsáki úton, mint amennyit ígért a kivitelező

Levélben kért tájékoztatást a kecskeméti polgármester az Izsáki úti munkálatok folyamatairól az Építési és Közlekedési Minisztériumtól, a munkálatok megrendelőjétől. A minisztérium válaszából kiderül, a kivitelezőnek több mint 150 fővel kellene ezen a héten jelen lennie a lezárt útszakaszon, a lakosság visszajelzései, valamint stábunk felmérése alapján azonban ennél jóval kevesebben dolgoznak. A város vezetése óriási áldozatnak érzi azt, amit a lakók és az érintett vállalkozások meghoznak, ezért folyamatosan beszámolót kérnek a kivitelező munkájáról.