Címke: lopás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.22

Több millió forint értékben lopott aranyérméket numizmatikai vásárokon

A Kecskeméti Járási Ügyészség 3 rendbeli nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki három numizmatikai vásáron is lopott a gyűjtőktől régi, nagy értékű aranyérméket. A férfi 12 darab, összesen közel két és fél millió forint értékű pénzérmét tulajdonított el a három sértettől.
2024.01.24

Kilógott a tolvaj lába a kocsiból

Bevásárlás után arra ért vissza kocsijához egy bajai férfi, hogy valaki kutat benne. Megpróbált elmenekülni a tolvaj, de a bajai járőrök gyorsabbak voltak. Pár hét alatt a nyomozást is befejezték és megküldték az iratokat az ügyészségnek.
2024.01.04

Késsel fenyegetve raboltak a kecskeméti éjszakában

A Kecskeméti Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik Kecskeméten, éjszaka követni kezdtek egy négy fős, fiatalokból álló baráti társaságot, majd amikor utolérték őket, az egyik vádlott elővette a kését és pénzt követelt, a másik pedig ráerősített társa fenyegetésére.
2023.12.28

Segítségből lopás lett

A Kiskőrösi Járási Ügyészség lopás miatt vádat emelt egy többszörös, visszaeső férfival szemben, aki rakodóként egy hűtő elszállításában segítve a spájzból ellopott egy készpénzzel teli fűszeresdobozt.
2023.12.21

Két táskányi lopott áruval akart kisétálni az áruházból (Videóval!)

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség többrendbeli lopás bűntette miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki alig két hónap leforgása alatt öt kiskunfélegyházi üzletből és egy kecskeméti nagyáruházból is lopott. Utóbbi üzletben a lopott dolgokat a ruházatába és két táskába rejtette, majd azokkal megpróbált fizetés nélkül kisétálni az áruházból, azonban a biztonsági őrök feltartóztatták.
2023.11.22

Kamionnal loptak 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint öt Pest vármegyei férfi több tízmillió forint értékben vitt el munkagépeket egy lajosmizsei telephelyről.