Címke: M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola
Keresés
Dátum választó
Rendezés
145 találat
2022.12.14

Fülei Balázs adventi hangversenye a Múzsában

Adventi koncertet adott egykori nevelő iskolájában, az M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskolában Fülei Balázs Liszt-díjas zongoraművész, a Zeneakadémia Kamarazene Tanszékének vezetője. A koncert programjában Bartók Béla, Kodály Zoltán és Liszt Ferenc művei szerepeltek. Fülei Balázs, aki koncertjein kiváló ismertetőket is tart az egyes zeneművekről, ezúttal stábunk számára külön tájékoztatást adott a hangverseny programjáról.
2022.12.08

Szeretett alma materében koncertezett Fülei Balázs

A Kodály Zoltán születésének 140. évfordulója kapcsán szervezett kecskeméti koncertsorozat részeként az M. Bodon Pál Zeneiskolában lépett fel szerda este az intézmény egykori növendéke, Fülei Balázs. A Liszt Ferenc-, Artisjus- és Junior Prima díjas zongoraművész a karácsony különböző hangulatait mutatta meg játékával az intézmény hangversenytermében megjelent szép számú zeneszeretőnek.
2022.11.18

Népdaléneklési verseny a Cifrapalotában

Városi Népdaléneklési Versenyt szervezett a Kecskeméti M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola és a Cifrapalota, a „Kodály 140„ programsorozaton belül. A felhívás Kecskemét és térsége általános iskolás korú gyermekeit szólította meg.