Címke: Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
6 találat
2024.02.15

A célok teljesítése felé halad az akadémia juniorcsapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiú junior csapata a Piros csoport rájátszásának első fordulójában Pécsett a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány csapata ellen, majd Kecskeméten a Debreceni Kosárlabda Akadémia ellen is győzni tudott, a harmadik fordulóban azonban vereség következett Kaposváron.
2023.12.14

Az akadémia büszke a kadett fiúcsapatára

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U16-os fiúcsapata a kadett bajnokság alapszakaszában kitűnően szerepel, a főtábla A csoportjában a harmadik helyen áll. A kadett csapatot a Hegedűs Gergely – Dusan Markovic edzőpáros vezeti.
2023.11.16

Különleges ez a társaság - Dusan Markovic a kecskeméti U18-as fiúkról

Minden játékosommal elégedett vagyok, ez a csapat régóta együtt van, megvan bennük a tehetség, de ennél is fontosabb, hogy a csapategység és az alázat is jellemző rájuk, és ez igazán különlegessé teszi őket – mondta Dusan Markovic, az U18-as csapat vezetőedzője, aki a világhírű szerbiai magaslati edzőközpontból, a Yubac Campról érkezett Kecskemétre, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémiára.
2023.05.09

Országos döntőbe jutott a Mercedes Kosárlabda Akadémia serdülő csapata

Az országos A döntőbe jutott a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiú serdülő A csapata, ahol a legjobb nyolc csapattal játszik a korosztályos bajnoki címért. A nyolc csapat részvételével zajló döntőt május 18-a és 21-e között Pécsett rendezik. A Bindics Gábor és ifj. Kégel Tamás edzők által felkészített csapat kemény edzésekkel készül a megmérettetésre.
2023.04.23

Jól szerepelt az akadémia U13-as csapata a horvátországi tornán

Rangos nemzetközi tornán szerepelt a Mercedes Kosárlabda Akadémia U13-as csapata a húsvéti ünnepek alatt a horvátországi Porecben. Ebben a korosztályban a fiúknál öt ország – Olaszország, Horvátország, Szerbia, Szlovénia és Magyarország – 16 csapata érkezett a gyönyörű tengerparti városkába. Az akadémia együttese a legjobbak közé, az „Elit” csoportba került.
2022.12.21

Megkoszorúzták a kosárlabda kecskeméti megalakulásának emléket állító táblát

Ebben az évben is megkoszorúzták Kecskemét sportéletének egyik kiemelkedő története, a helyi kosárlabda 1947-es megalakulása alkalmából elhelyezett emléktáblát a Piarista Gimnázium udvarán. A 2000-ben elhelyezett táblát, az idős kosarasok kérésére a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia gondozza és minden évben a koszorúzással emlékezik az elődökre.
2022.12.18

Karácsonyi ünnepség az Akadémián

Jókedv, ünnepi hangulat, családias légkör és profizmus, vagyis a Mercedes Kosárlabda Akadémia. A legkimagaslóbb sporteredmények mellett ma a szórakozásé és a felhőtlen kacagásé volt a főszerep az Akadémia karácsonyi ünnepségén, ahol az Akadémia királyát is megválasztották.