Címke: Mercedes
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1176 találat
2024.04.09

Szijjártó Péter a KTV-ben

Kecskemétre érkezett Szijjártó Péter az Autoflex-Knott Kft. beruházásátadó ünnepségére. A külgazdasági és külügyminiszter a Mercedesnél is látogatást tett, majd interjút adott a Kecskeméti Médiacentrumnak. Kozák Polett ügyvezető-főszerkesztő kérdezte a KTV stúdiójában a helyi beruházásokról, illetve az Európai Unió aktuális kérdéseiről.
2024.04.08

Szijjártó Péter: a kormány számára fontos, hogy Kecskemét és Mercedes együtt fejlődjenek

• Kecskemétre érkezett Szijjártó Péter az Autoflex-Knott Kft. beruházásátadó ünnepségére. A külgazdasági és külügyminiszter a Mercedesnél is látogatást tett, majd interjút adott a Kecskeméti Médiacentrumnak. Kozák Polett ügyvezető-főszerkesztő kérdezte a KTV stúdiójában a helyi beruházásokról, illetve az Európai Unió aktuális kérdéseiről.
2024.01.24

Kétszázötven munkahelyet teremt Kecskeméten a német ZF új autóipari üzeme

Kétszázötven munkahelyet teremt Kecskeméten a német ZF technológiai cégcsoporthoz tartozó ZF Chassis Modules Hungary Kft. új autóipari üzeme, mely a Déli Iparterületen idén ősszel kezdheti meg tevékenységét. A beruházást bejelentő szerdai kecskeméti sajtótájékoztatón Szemereyné Pataki Klaudia polgármester üdvözölte az újabb betelepülő iparcéget, biztosítva őket a város támogatásáról az infrastruktúra, az oktatás és az engedélyeztetés terén.
2023.11.17

A Mercedesnél járt Szijjártó Péter

Csütörtökön a Mercedes kecskeméti gyárában járt a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter találkozott Christian Wolff-fal, a kecskeméti Mercedes-gyár igazgatójával, de megtekintette az ott zajló építkezést is. A találkozón ott volt Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is, aki közösségi oldalán azt írta: a hazai járműiparban nemcsak a legjobbak, hanem már a legnagyobbak is mi vagyunk.