Címke: NAV
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.06.02

No Elf Bar, no Poco Bar!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) revizorai továbbra is nyomon követik az eldobható, ízesített újgenerációs elektronikus cigaretták internetes kereskedelmét, és folyamatosan foglalják le ezeket az illegális termékeket. Jelen vannak az adásvételi csoportokban, és felszámolják a törvényellenes tevékenységet.
2024.05.11

Fontos közleményt adott ki a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és vármegyei központi ügyfélszolgálatai május 13. és 21. között rendkívüli nyitvatartással várják az ügyfeleket a személyijövedelemadó-bevallás közelgő határideje miatt.
2024.02.23

Álcázott honlap! Ne dőljön be senki!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott, csaló portálra hívja fel a figyelmet a hivatal. Az internetes felület a járványra és kitalált adóvisszatérítésre hivatkozva ígér pénzvisszatérítést.
2024.01.29

NAV: Nincs teendő az igazolásokkal, de érdemes őket megőrizni

Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme és az önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat. Ezek alapján ellenőrizhető az szja-bevallási tervezet és a pénztárakba befizetett összegek után járó adó-visszatérítés összege. Az igazolásokat nem kell beküldeni a NAV-hoz, azokat az elévülési idő végéig meg kell őrizni.
2024.01.12

Elérhetők a friss szja-bevallási információk a NAV megújult webes felületén

A 2023-ra vonatkozó bevallások tervezetét idén is elkészíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, de akik ennek ellenére maguk készítik el a dokumentumot, már hozzáférhetnek a korábbinál logikusabb és a kitöltést segítő új funkciókkal kibővített 23SZJA bevallás webes kitöltő programhoz. Az szja-bevallási és befizetési határidő egységes, valamennyi adózó számára 2024. május 21.
2023.12.09

Cigizápor Fülesden

Abszurd csomagok hullottak az égből Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye egyik községében. A kölcsei határrendészek azonnal értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőreit.
2023.10.30

Tolongás a NAV kreatív pályázatán

2023. szeptember 26-án írta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Megosztod? című pályázatot, amelyben azt várjuk a fiataloktól, hogy hagyományos vagy digitális technikákkal megfogalmazzák, szerintük miért kell adót fizetni, mire jó és mire megy az adó.
2023.10.24

„Négyen egy gatyában”

Nem egy film főhőse az a négy román férfi, akiket többszáz doboz adózatlan cigarettával füleltek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Letenye közelében.