Címke: Németh Mátyás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
56 találat
2024.02.20

„Ez a jóleső fáradtság” - Adamik Zoltán a Sportmagazinban

Nyíregyháza kiváló pályája adott helyet az 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságnak. A KARC atlétikai szakosztályának versenyzői Kecskemét eddigi legsikeresebb szereplését hozták össze a hétvégi versenyen. Az eredményekről Adamik Zoltán, a szakosztály vezetőedzője számolt be a Kecskeméti Televízió hétfői Sportmagazinjában.
2024.02.19

A távolugró Németh Mátyásnak az olimpiai részvétel a célja

Február 10-én tartották meg Kecskeméten a sportbálat, amelyen az év sportolóit kitüntették. A Kecskeméti Sportiskola atlétikai szakosztályának egykori versenyzője, a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club jelenlegi versenyzője Németh Mátyás lett az év utánpótlás sportolója, aki nem kisebb célt, mint az olimpiai részvételt tűzte ki maga elé. Bátyja példáján egykor magasugrónak induló, majd a távolugrásra váltó sportolónak, a sok tehetséges versenyzőt felnevelő Adamik Zoltán az edzője.
2023.09.03

10. Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntő

Szombat délután az atlétikai VB magyar hősei a Kecskeméti Atlétika Centrumban mutatták meg képességeiket. A 2023. évi Szuper Liga kétnapos döntőjén a hazaiak (Palkovits István és Németh Mátyás) mellett Krizsán Xénia kivételével részt vesz minden magyar atléta, aki sikeresen szerepelt a budapesti VB-n. A program vasárnap is folytatódik.
2023.08.18

Két kecskeméti atléta indul a budapesti világbajnokságon

A szombaton kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságon két kecskeméti sportoló is részt vesz. Palkovits István 3000 méter akadályfutásban már 19-én, szombat délelőtt megkezdi a versenyzést a világ legjobbjai között, Németh Mátyás távolugrónk pedig 23-án, szerdán, áll először rajthoz. A két fiatal sportolóval és edzőikkel beszélgettünk a nagy megmérettetés előtt.