Címke: Nemzetközi Kerámia Stúdió
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.24

Tavaszi fesztivál: hétvégi záró programok és tovább futó kiállítások

A hétvégén izgalmas programokkal zárul a 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál. Péntek este táncház, szombaton újcirkusz-előadás és szabadtéri programok várják az érdeklődőket. A SZÍN-TÁR, néhány nappal túlnyúlva a tavaszi fesztiválon, szerdáig várja a színház szerelmeseit színművészeti egyetemi társulatok előadásaival, a Bozsó Gyűjteményben nyílt festészeti kiállítás pedig egészen május 7-ig megtekinthető. A Nemzetközi Kerámia Stúdió és a Népi Iparművészeti Gyűjtemény kiállításai, valamint a Hírös Agóra két további tárlata is várja az érdeklődőket.
2023.03.17

Izzott a levegő a Nemzetközi Kerámia Stúdióban

Megnyitotta kapuit az Izzik a levegő - Fatűz akkor és most című kiállítás a Nemzetközi Kerámia Stúdióban csütörtökön délután. A csoportos tárlaton a változatos és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műfaj alkotóinak több évtizedet átölelő munkáiba nyerhetünk betekintést. A megnyitó nagyon izgalmas volt, még a kemencéket is begyújtották.
2023.02.23

Pop-up kiállítás Kecskeméten

Téli rezidens művészek alkotásaiból nyílt pop–up kiállítás ma Kecskeméten a Kápolna Galériában. Hat ország, hat művésze, hat héten keresztül dolgozott együtt és gyűjtött inspirációt a Hírös városban, a Nemzetközi Kerámia Stúdió téli rezidens programja keretében.