Címke: rongálás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1509 találat
2024.01.22

Turistaút jelzéseinek rongálása a Tőserdőben

A közelmúltban az ÉDOSZ-Kinizsi Természetbarát Sportegyesület tagjai értesítették a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársait, hogy az egyesület által létesített túraútvonal jelzéseit ismeretlen személyek átfestették piros X-jelekkel. Mindez egy jelentéktelen rongálásnak tűnhet, ha nem vennénk figyelembe néhány tényezőt, amelyek a jelzett turistautak kialakításának körülményeire vonatkoznak.
2024.01.12

Kétszer is összetörte a dunavecsei Szűzanya-szobrot

Egy férfi kétszer is összetörte Dunavecsén a Medjugorjei Szűzanya szobrát. Második tettét most szilveszterkor követte el az első rongálás után helyreállított szobron. Tettét videófelvétel is rögzítette. A büntetett előéletű, román állampolgárságú férfit a kunszentmiklósi rendőrök példás gyorsasággal kerítették kézre. A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség indítványozta letartóztatását, a kényszerintézkedésről a nyomozási bíró a mai napon, pénteken dönt.
2023.08.29

Vandálok garázdálkodtak a Széchenyi sétányon

Vandálok jártak keddre virradó éjjel a kecskeméti Széchenyi sétányon. Padokat rongáltak meg, szétdobálták a szemetet, sőt még a műfüvet is megégették. A Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. szakemberi délelőtt felmérték a kárt, és megkezdték a helyreállítást.
2023.07.28

Ne hagyja lezáratlanul az autóját!

A kecskeméti nyomozók egy 25 éves férfit vettek őrizetbe, aki egy személygépkocsit felgyújtott, egy másikat pedig elkötött és árokba hajtott vele Fülöpházán. Az autókba azért tudott beülni, mert azokat nyitva felejtették tulajdonosaik.
2023.01.09

Valaki megint korlátot döntött a Piaristák terénél

Kecskemét Bermuda-háromszögeként emlegeti a Piarista terénél található kanyart a Városüzemeltetési Kft. Facebook posztjában. Valami rejtélyes oknál fogva ugyanis itt valaki mindig elviszi a korlátot. Ezúttal újat kellett kihelyezniük, a költségét azonban a rongálóra hárítanák.