Címke: Rudolf-laktanya
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.29

Magánklinikát épít a Bagoly Egészségház a Rudolf laktanya területén

Hamarosan megépülhet Kecskemét első magánklinikája a Bagoly Egészségház és az önkormányzat együttműködésében a Rudolf laktanya egyik istállójának fejlesztésével – jelentették be a beruházók a napokban. A Bagoly Klinika a jelenlegi tervek szerint két műtővel, 16 ággyal kínál egynapos sebészeti szolgáltatást a pácienseknek, ezzel valóra váltva az alapító, dr. Pongrácz József régi álmát. Ezzel a régióban egyedülálló egészségügyi szolgáltatásra nyílik lehetőség városunkban.
2023.11.18

Rudolf az ifjúságért - Családi napot tartottak a Mercedes-Benz Sport Akadémián

Folyamatosan építik a Rudolf-laktanya területét. Kialakítanak egy közösségi teret is, mely számos lehetőséget biztosít Kecskemét lakói számára. A Rudolf-kert életre keltése érdekében indított egy programsorozatot az önkormányzat, mely során a helyieket szólítják meg. Az egyik állomásra ma került sor a Mercedes-Benz Sport Akadémián. A Rudolf az ifjúságért című rendezvény a családok, főleg a gyermekek számára kínált kikapcsolódási lehetőséget.
2023.09.01

Folytatódik a Rudolf-laktanya és környékének újjászületése Kecskeméten

A korábban a szovjetek által leharcolt laktanyában a Lecpes Kft. munkájával létrejött családsegítő központról és a Horváth Építőmester kivitelezésében már jelenleg is zajló gimnáziumépítkezésről már beszámoltunk. 2024-ben többek között a három legénységi laktanya felújításával és összekapcsolásával fogják folytatni a munkálatokat.