Címke: siker
Keresés
Dátum választó
Rendezés
962 találat
2024.02.06

Kodályos diák sikere a grazi Bartók-versenyen

Ausztriában, a grazi Nemzetközi Ifjúsági Bartók Béla Zongoraversenyen kategóriájában 2. díjat, a Bartók-mű legszebb előadásáért pedig különdíjat nyert a hétvégén Rain Yang Yuxuan, a Kecskeméti Kodály Iskola diákja. Radványi Mária zongoraművész-tanár növendéke emellett meghívást kapott egy spanyolországi nemzetközi zongoraversenyre is. Az ifjú tehetség zongorista pályáról álmodik, valamint arról, hogy játéka révén sokan megszeretik majd a klasszikus zenét.
2023.12.31

Boldog új évet kívánunk minden olvasónknak!

Köszönjük, hogy 2023-ban is minket olvastak, hogy egyre többen követik velünk Kecskemét és a térség híreit. Tartsák meg ezt a jó szokásukat 2024-ben is! Kívánunk az új évre minden kecskemétinek egészséget, bőséget, jó szerencsét, sok-sok sikert a szakmai és a magánéletben egyaránt!
2023.12.06

Művészettel, szeretettel: Nagy sikere volt első jótékonysági kiállításunknak

Mintegy száz alkotásból állította össze a Kecskeméti Médiacentrum első adventi jótékonysági kiállítását, amelynek megnyitóját szerdán délután rendezték meg a televízió szerkesztősége alatt, az egykori Pagony könyvesbolt helyén. Sokan ellátogattak az ünnepségre, amelyen számos kiállított mű gazdára is talált. A tárlat teljes bevételét kecskeméti árva gyerekek kapják meg a Városi Szociális Közalapítványon keresztül.
2023.12.05

Fiatal kecskeméti zongorista sikere Szabadkán

Szép eredményt ért el a hétvégén az ifjú zongoristák számára meghirdetett rangos nemzetközi versenyen a Kecskeméti Kodály Iskola diákja, Yan Jiahao. Bár a megmérettetés előtti napokban felkészülését egy kisebb betegség hátráltatta, Seres József tanítványa szépen helytállt, korcsoportjában első helyezett lett.
2023.10.28

KTE: Fontos siker a ZTE ellen

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában csapatunk a Zalaegerszegi TE-t fogadta szombaton a Széktói Stadionban. Szabó István együttese hatalmas lelkesedéssel küzdött, hogy megszerezze a három pontot, ami megérdemelten sikerült.
2023.08.24

Töretlenül sikeres a kecskeméti Hírös Vacsora

Idén, a Hírös Héthez kapcsolódóan már 15. alkalommal szervezte meg a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Hírös Vacsorát. A jótékonysági est bevétele ezúttal is a szociálisan hátrányos helyzetű, kiváló tanulmányi eredményekkel büszkélkedő, szakmát tanuló diákokat segíti majd. Gaál József a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a rendezvényen azt mondta, az elmúlt években 139 fiatalt sikerült támogatniuk, összesen 6 millió forint értékben.
2022.12.09

Kecskeméti Vadaskert 50: jubileumi évzáró látványetetésekkel

Mozgalmas évet zár idén decemberben a Kecskeméti Vadaskert. Az 50 éves jubileum jegyében számos rendezvényre várták a látgatókat, és új lakókkal is gazdagodott az állatkert – többek között ezt is megtudhattuk azon az évzáró ünnepségen, amelyen partnereiket és a sajtó képviselőit várta a vadaskert. Itt mutatták be új oktatási szárnyuk terveit is.