Címke: születésnap
Keresés
Dátum választó
Rendezés
604 találat
2024.04.03

4. születésnapját ünnepli a Zöld Misszió

Az ebből az alkalomból szombatra szervezett programon közelebbről meg lehet ismerni a helyi termelők készítményeit, kóstolni is lehet majd, valamint környezetvédelmi előadásokkal készülnek a szervezők. Ebben a témában volt tegnap vendég a Kecskeméti Televízióban Zubor Melissza, a Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt alapítója és Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő.
2024.03.28

Születésnapot ünnepelt a Forrás folyóirat

Március 27-én, szerdán délután születésnapra gyűltek össze az irodalomkedvelők a Katona József Könyvtárban. 1969 márciusában, 55 évvel ezelőtt jelent meg a Forrás című irodalmi folyóirat első száma. A jeles alkalomra ezúttal is érkeztek szerzők és lelkes pártolók szerte az országból, egyebek mellett Budapestről, Szegedről és Debrecenből is.
2024.03.27

95. születésnapján köszöntötték Börönte Mihályt

Családja körében ünnepelte 95. születésnapját a kecskeméti Börönte Mihály, akit Engert Jakabné alpolgármester is köszöntött a jeles évforduló alkalmából. Misi bácsi ugyan már nehezen mozdul ki otthonából, de szellemileg friss. Minden nap újságot olvas, sőt a híreket is követi a televízióban.
2023.12.15

Kodály Zoltánra emlékeztek születésének 141. évfordulóján

Megemlékezésre és koszorúzásra várta a kecskemétieket az önkormányzat Kodály Zoltán születésének 141. évfordulója alkalmából. A Psalmus Hungaricus Emlékműnél a Kodály Intézet kamarakórusa előadással tisztelgett a XX. század egyik legnagyobb hatású zeneszerzője, zenepedagógusa és népzenekutatója előtt.
2023.12.04

Barta Dóra, a 10 éves Kecskemét City Balett művészeti vezetője volt a vendégünk

Szombaton ünnepelte 10. születésnapját a Kecskemét City Balett. A társulat tagjai a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nagyszínpadán Barta Dóra rendező-koreográfus, a társulat művészeti vezetője legnépszerűbb munkáiból adtak elő válogatást. A Kecskemét City Balett elmúlt tíz évéről, a legkedvesebb darabokról és a szombati előadásról beszélgettünk Barta Dórával a KTV Kiemelő magazinjának hétfő esti adásában.
2023.10.31

Hírös kecskemétiek pódiumbeszélgetés születésnapi meglepetéssel

Hétfő este folytatódott a Hírös kecskemétiek című sorozat a Kelemen László Kamaraszínházban. A 8 éve folyamatosan jelentkező pódiumbeszélgetésen Neuberger Gizella, W. Barna Erika és Csáky Lajos volt Kriskó János vendége, aki tegnap ünnepelte 70. születésnapját, így kivételesen a műsorvezetőt is meglepték ajándékokkal.
2023.09.20

80 éves a Zöldségtermesztési Kutató Intézet

Partnertalálkozóval egybekötött születésnapi ünnepséget tartott ma (szerdán) a Zöldségtermesztési Kutató Intézet Zrt., ugyanis a kecskeméti vállalat idén 80 éves. Az eseményen részt vett Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.
2023.08.29

Hatalmas bulival ünnepelte 25. születésnapját a Mátrix Oktatási Központ

Ingyenes Alma koncert, 100 szeletes torta, lélegzetelállító LedShow, légvár, egész napos interaktív programok várták a családokat a Mátrix Oktatási Központ 25. születésnapi ünnepségén. Ezen a napon az ünnepelt adott ajándékot, a vendégek pedig rendkívül hálásak voltak. Csillogtak a gyermekszemek, kicsik és nagyok arcán mosoly ült. Pedig ez egy iskola, de nem olyan, mint az, amit megszoktunk.
2023.07.25

5 éves a Kecskeméti Plazma Center

Lufik, fánkok, torta, és megannyi meglepetés várta a kecskeméti Plazma Center plazmaadóit. Azok, akik július 25-én váltak hőssé és adták értékes plazmájukat a rászoruló betegeknek, azok között napi főnyereményként gazdára talál egy ASUS laptop is.
2023.05.28

Rózsás szülinap a rózsakertben

Kilencedik születésnapját ünnepli a Boldogasszony Rózsakert. Ennek apropóján pünkösd szombatján bemutatók, szentmise és rózsaárusítás várta a kertbe ellátogatókat a meleg tavaszi napon.