Címke: tánc
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.12.04

Barta Dóra, a 10 éves Kecskemét City Balett művészeti vezetője volt a vendégünk

Szombaton ünnepelte 10. születésnapját a Kecskemét City Balett. A társulat tagjai a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nagyszínpadán Barta Dóra rendező-koreográfus, a társulat művészeti vezetője legnépszerűbb munkáiból adtak elő válogatást. A Kecskemét City Balett elmúlt tíz évéről, a legkedvesebb darabokról és a szombati előadásról beszélgettünk Barta Dórával a KTV Kiemelő magazinjának hétfő esti adásában.
2023.08.02

Jazztábor a Jazzfővárosban

Tánc, zeneelmélet, hangszeroktatás és énekórák várják többek között a résztvevőket az idei 3. Jazzfőváros Jazztáborában. Július 31-től egészen augusztus 6-ig tanulhatnak profi zenészektől, táncoktatóktól a lelkes táborozók.
2023.06.07

A TST Dance Studio vezetője és két táncosa volt vendégünk a sikeres világbajnokság után

A kecskeméti TST Dance Studio alapítója és vezető tánctanára, Váczi Nikolett, valamint két ifjú táncosa, Duka Viktória és Molnár Lilla voltak a vendégeink szerda este a KTV Kiemelő című műsorában. A beszélgetés apropóját a május közepi világbajnokságon aratott sikerek – mindenekelőtt a szólóban szerzett arany- és bronzérem –, valamint a június 2-án megtartott, immár hagyományos jótékonysági táncgála adták.