Címke: tavasz
Keresés
Dátum választó
Rendezés
890 találat
2024.04.10

Stúdióbeszélgetés: Füredi András

Itt a tavasz. A jó időben több hónap kihagyás után újra előkerülnek a motorok. A balesetek elkerülése érdekében a rendőrség arra kér mindenkit, nagyon figyelmesen közlekedjenek az utakon. A témában vendégünk Füredi András, vezetéstechnikai szakértő.
2024.04.04

Zajlik a Főtér megújulása

A szökőkutak és a zöldfelületek is megújulnak a belvárosi sétányon. A munkálatok jelenleg is zajlanak, melyek végeztével egy virágos, növényekkel teli, új főteret kapnak a kecskemétiek illetve az ide látogatók.
2024.04.04

Jó ütemben halad a főtér tavaszi megújítása

A szökőkutak és a zöldfelületek is megújulnak a belvárosi sétányon. A munkálatok jelenleg is zajlanak, melyek végeztével egy virágos, növényekkel teli, új főteret kapnak a kecskemétiek illetve az ide látogatók. A tervek szerint május közepén befejezik a rekonstrukciókat a Kecskeméti Városüzemeltetés munkatársai.
2024.03.26

Igazi tavaszi idő lesz húsvétkor

Húsvétra megérkezik az igazi tavasz – ezt ígérik a szakemberek. A hőmérséklet egyre magasabbra emelkedik, hétvégére elérhetjük a 25 fokot is, az éjszakák is jóval enyhébbek lesznek, mint a napokban, ugyanakkor a szél velünk marad.
2024.03.16

Idén tavasszal 500 iskolába költözik be az erdő

Összesen 30 ezer általános iskolás gyermeknek tartanak országszerte 500 köznevelési intézményben tematikus foglalkozásokat az állami és magán erdészeti társaságok erdőpedagógusai – ismertette Zambó Péter, az Agrárminisztérium államtitkára egy, az „Iskolában az Erdő” programban résztvevő helyszínen, csütörtökön, Budakeszin - olvasható az Agrárminisztérium közleményében.