Címke: tél
Keresés
Dátum választó
Rendezés
12 találat
2023.03.28

Még ne cseréljük le a téli gumit nyárira!

Az időjárás előrejelzések alapján a következő napokban jelentős országos lehűlés várható. Helyenként kedd hajnalra akár mínusz 6, majd szerda hajnalra akár mínusz 8 fok is várható. Ráadásul egyes térségekben változó intenzitású havazásra is számítania kell az autósoknak, sőt, sok helyen 70-100 km/órás széllökések is nehezíthetik a közlekedést. A Magyar Közút ezért fokozott óvatosságot kér minden sofőrtől és azt, hogy utazásuk előtt mindenképpen tájékozódjanak a www.utinform.hu oldalon.
2023.01.09

Téli programok a Kecskeméti Fürdőben

A téli időszakban is nyitva tartja kapuit a Kecskeméti Fürdő. Élményfürdő, versenyuszoda, szaunavilág és wellness várja a vendégeket. Ráadásul újdonságokkal is készül a fürdő vezetősége. Kollégánk a részletekről élőben tudósított az M1 csatornán.
2023.01.09

Most is szép a Kecskeméti Arborétum

Bár jelenleg rövidített nyitvatartással működik, mégis folyamatosan látogatható a Kecskeméti Arborétum. A 62 hektáron 14 tanösvényt lehet végigjárni több mint 1000 féle fás szárú növénnyel körbevéve, de játszótér és kilátó is várja a vendégeket.
A tavalyi jeges csobbanás résztvevői már a vízben
2023.01.08

Az igazán bátrak Tősbe mennek csobbanni január 21-én

Bizonyára kevesen vannak, akik várják a vízfagyasztó mínuszokat, de ők aztán nagyon! És Kuti Zoli, Tőserdő rozmárjának vezetésével azon imádkoznak, hogy végre jöjjön a fagy, dagadjon a jég. Hogy aztán január 21-én, szombaton közösen jól feltörjék, belevessék magukat a vízbe, majd forró halászlével melegítsék fel átfagyott testüket. Csak szólunk, a buli nem csak résztvevőknek buli, hanem nézőknek is. Nekik már a látványtól is elhűl a vér az ereikben, ahogy ezek az elszánt egészségőrök bevetik magukat a halak közé.
2022.12.12

Komoly éjszakai fagyok várhatók a következő napokban

Komoly éjszakai fagyok várhatók a hét elején: hajnalban -9 és -3 fok közötti hőmérséklet valószínű, de a szélvédett északkeleti völgyekben hidegebb lehet. A csapadék megszűnik, a szél élénk, olykor erős lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 fok körül valószínű. A hét második felében lassú melegedés kezdődik, változékonyabb lesz az időjárás, és ismét előfordulhat eső, ónos eső, havas eső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.