Címke: TOP Plusz
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.11.10

Újabb 100 milliárd érkezik a vármegyébe: Bács-Kiskun az élvonalban

Bács-Kiskun vármegye az idén záruló TOP beruházások és a már elindult TOP Plusz projektek megvalósítása tekintetében is első helyen áll országosan – mondta el Szabó Csaba, a Miniszterelnökség főosztályvezetője. A tiszakécskei Barack Hotelben pénteken folytatódott a Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata által szervezett polgármesteri találkozó.
2023.10.19

Közel 20 milliárdos TOP-os csomagról döntött ma a közgyűlés

A nagyobb részt uniós forrást tartalmazó TOP Plusz programból 2027-ig 19,3 milliárd forintos forrás áll majd Kecskemét rendelkezésére városfejlesztési feladatok megvalósítására. A forráskeret felosztásának tervéről döntött ma a közgyűlés. Mint kiderült, a támogatói kérelmeket jövőre adják majd be, de az már biztos, hogy forrást kap a ménteleki, illetve a kadafalvi óvoda fejlesztése is.
2023.10.16

12 milliárdos fejlesztési program a jogi és ügyrendi bizottság ülésén

A csütörtöki közgyűlésre készülve hétfőn reggel megkezdték munkájukat a szakbizottságok. A jogi és ügyrendi bizottság ülésén többek között napirenden szerepelt a TOP Plusz Kecskemétnek járó, több mint 19 milliárdos forráskeretének felosztása. Mint kiderült a támogatói kérelmeket jövőre adják majd be, de az már biztos, hogy forrást kap majd a ménteleki illetve a kadafalvi óvoda fejlesztése is.