Címke: úszás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
307 találat
2024.02.26

Kecskeméti éremgyűjtés Hódmezővásárhelyen

A BÁCSVÍZ KVSC versenyzői a 2024. február 24–25-én Tavaszváró Nemzetközi Úszóversenyen vettek részt Hódmezővásárhelyen. Mindkét napon hatalmas küzdelmek zajlottak 41 egyesület közel 600 versenyzője között. A BÁCSVÍZ KVSC úszói összesen 48 pontszerző helyezést és 43 érmet szereztek, valamint az egyesületi pontversenyben a negyedik helyen végeztek.
2023.12.04

BÁCSVÍZ-KVSC-s érmek az II. Rövidpályás Utánpótlás OB-n

Szegeden második alkalommal rendezte meg a Magyar Úszó Szövetség a Rövidpályás Utánpótlás Országos Bajnokságot november 29. és december 2. között. A négynapos versenyen az ifjúsági, serdülő és gyermek korosztály úszott együtt. Az előfutamok az összes évjárat egybevonásával zajlottak, majd este korosztályos döntőket rendeztek. A BÁCSVÍZ KVSC csapata 14 fővel indult és eredményes négy napot teljesített. Összesen 14 döntős helyezést értek el, melyből 2 alkalommal sikerült a dobogóra is felkapaszkodni.
2023.10.10

Egyre több gyermek tanul meg úszni Kecskeméten

A tanévkezdéssel egyidőben a sportban is elindult az új idény. Az Úszó Nemzet Program keretén belül pár éve Kecskeméten mintegy 900 kisiskolás tanulhatott meg úszni. A kezdeményezés célja, hogy a gyermekek biztonsággal mozoghassanak a vízben. A program tapasztalatairól beszélt a KTV Kiemelő magazinjában Poczó Elemérrel, a KESI vezetőedzője, aki egyben az Úszó Nemzet Program helyi koordinátora is.
2023.06.12

BÁCSVÍZ KVSC-s „kirándulás” nyíltvízen

2023. június 10-11-én rendezték a IX. Nyíltvízi Országos Bajnokságot a szegedi Maty-éren. Az idei évben először került fel a versenyprogramba az 1500 méteres táv, melyen a BÁCSVÍZ KVSC fiatal versenyzője Kaczkó Lilien is indult. Első nyíltvízi versenyén tisztesen helyt állt és a 11. helyen csapott a célba.
2023.04.15

Megkezdődött a XII. Fedett Pályás Nyílt Szenior úszó OB

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a hétvégén a BÁCSVÍZ Kecskeméti Vízmű Sport Club és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége szervezésében a Szenior Úszó Egyesületek csapatversenye, valamint a 2023. évi fedett pályás úszóbajnoki címeinek és helyezéseinek döntője.
2023.03.27

Nemzetközi versenyen szerepeltek sikerrel a Kecskeméti Sportiskola úszói

Március 25-26. között Hódmezővásárhelyen rendezték meg a X. Gyarmati Kupa Nemzetközi Úszóversenyt. A rangos eseményen a hazai csapatokon felül német, szerb, román és szlovák csapatokkal együtt 30 egyesület képviseltette magát összesen 422 versenyzővel. A Kecskeméti Sportiskola 29 fővel indult, növendékeik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak nemcsak az egyéni csúcsok, hanem az érmek számát tekintve is. A KESI úszói 22 érmet nyertek (6 arany, 6 ezüst, 10 bronz) és ezzel az egyesületi pontversenyben az előkelő 7. helyen végeztek - írják hétfő esti Facebook-bejegyzésükben.
2023.03.27

Ígéretes hazai szereplés a BÁCSVÍZ Kupa I. fordulóján

A BÁCSVÍZ KVSC versenyzői kimagasló eredményekkel zárták az ez évben már kétfordulósra bővített BÁCSVÍZ Kupa I. fordulóját. A március 25-én megrendezett viadalon 13 csapat közel 200 versenyzője állt rajthoz a Kecskeméti Fürdőben. A hazai klub 30 versenyzővel szállt a medencébe, ahol összesen 11 arany-, 8 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek, amivel az éremtábla 3. helyén végeztek.
2022.12.11

BÁCSVÍZ KVSC-s érmek és pontszerző helyezések az I. Rövidpályás Utánpótlás Országos Bajnokságon

Szegeden december 7-10. között első alkalommal rendezte meg a Magyar Úszó Szövetség a Rövidpályás Utánpótlás Országos Bajnokságot. A négynapos versenyen az ifjúsági, serdülő és gyermek korosztály úszott együtt. Az előfutamok az összes évjárat egybevonásával zajlottak majd este korosztályos döntőket rendeztek. A versenyre a lebonyolíthatóság okán kirívóan erős szinteket határozott meg a szövetség, így a három korosztályt összesen 430 úszó képviselte. A BÁCSVÍZ KVSC csapata 9 fővel indult és eredményes négy napot teljesített. Összesen 16 döntős helyezést értek el, melyből 4 alkalommal sikerült a dobogóra is felkapaszkodni.