Címke: útfelújítás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.04.16

A Sheraton előtti platánfák élete volt a tét, ezért született a kompromisszumos megoldás

Nem kellett kivágni azt a két platánfát a Four Points by Sheraton Hotel előtt Kecskeméten, melyek faverme végül a kompromisszumos megoldásnak köszönhetően kapott víz- és légáteresztő öntöttgumi-burkolatot. Így a jogszabályi előírásoknak is megfelel a gyalog- és kerékpárúton kijelölt gyalogátkelőhely, és a fák élettani sajátosságait is figyelembe vették a kivitelezők.
2024.03.25

Újabb utak újulnak meg Kisfáiban 

Jelenleg is zajlik Kisfáiban az utak rendbetétele. A Szeméttelepi út rekonstrukciója is megvalósul egy, a hulladékgazdálkodás fejlesztésére irányuló, 18 milliárd forintos projekt keretében.
2024.02.08

Zajlik a földutak rendbetétele Kisfáiban

Elkezdődött Kisfáiban az utak helyreállítása. Elsősorban a kiemelt földutak rendezése zajlik, de figyelmet fordítanak az aszfaltburkolatú utakra is. Sipos László önkormányzati képviselő elmondta, Kecskemét-szerte elindult a földutak karbantartása.
2023.09.02

Forgalomkorlátozások a térségben

Az 5-ös főúton valamint a térség más útjain is zajlanak ma rendezvények, szüreti felvonulások. Az országban pedig több helyen munkavégzés történik az autópályákon ott is forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek. Az Útinform hírei:
2023.08.23

Ideiglenes forgalomkorlátozás Katonatelepen

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy a 441-es számú út felújítása a katonatelepi szakaszon több változással jár a következő napokban. Augusztus 24-25-én a Kecskemét felé vezető oldalon aszfaltozási munkákat végeznek, így ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.
2023.07.25

Augusztustól már a főpálya épül a 441-esen

Jól halad a 441-es főút Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszának útfejlesztése, a főpálya építési munkálatai várhatóan augusztusban – a terelőút elkészülte után – kezdődnek, és a tervek szerint decemberig tartanak majd. Dr. Fekete Gábort, az építkezéssel érintett észak-keleti városrész önkormányzati képviselőjét is megkérdeztük a munka aktualitásairól.
A kép illusztráció!
2023.07.18

Közlemény: Járható a Kiskőrösi út

Kecskemét és Helvécia között elkészült a Kiskőrösi út, így már teljes hosszában szilárd burkolaton autózhatnak az arra közlekedők. Ezzel Helvécia és térsége már három Kecskemétre vezető útkapcsolattal rendelkezik - írja közös közleményében Kecskemét és Helvécia polgármestere.