Címke: útlezárás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.12.14

Ideiglenes útlezárás Kecskeméten

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara épülete mögött a Burga utca és a Muraközy János utca közötti útszakasz daruzási munkák miatt 2023. 12. 15-én (péntek) 12.00 és 15.00 óra között ideiglenesen le lesz zárva a forgalom elől.
2023.11.21

Kezdődik a Nyíri út folytatásának felújítása

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy várhatóan 2023. november 27-én elkezdődik a Nyíri út folytatásának felújítása a III. Béla - Károly Róbert körutak körforgalmi csomópontja és a Széles köz közötti szakaszon.
2023.08.20

Éjszakai ideiglenes útzár a Fekete Gólyánál

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy az M44-es gyorsforgalmi út építése kapcsán a 44-es számú főúton az épülő „Fekete Gólya körforgalom” környezetében portálszerkezet beemelése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz augusztus 21-én (hétfőn) 22 óra és 22-én (kedden) hajnali 2 óra között.
2023.06.21

Hétvégi útlezárások a repülős körforgalomnál

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy az M44-es út építéséhez kapcsolódóan két hétvégén is forgalomkorlátozások lesznek a 44-es számú főúton, az úgynevezett repülős körforgalomnál. Június 24-25-én félpályás forgalomkorlátozás lesz a 44-es úti ágon. A rákövetkező hétvégén, július 1-2-án teljes lezárás lesz a körforgalom Békéscsabai úti ágán.
2023.06.16

Közlekedés az Izsáki úton és környékén - Minden információ egy helyen!

Június 19-től jelentős változások álltak be Kecskemét közlekedésében az Izsáki út négysávúsítása miatt. Mindez nem csak az Izsáki úton és annak közelében élőket, dolgozókat, és nem csak az autóval, busszal utazókat érinti, hanem gyakorlatilag mindenkit, aki a hírös városban közlekedik. Cikkünk abban segít, hogy minél stressz- és balesetmentesebben vészeljük át ezt az időszakot. Augusztus 25-től fokozatosan befejeződik a forgalomterelés nagy része az Izsáki úton és a Dózsa György úton. Ezzel egy időben új forgalomszabályozás lép majd életbe várhatóan augusztus 31-től.
2023.05.01

Útépítési munkálatok az M44-en és az Izsáki úton

Hamarosan új szintre lép két útfelújítási munkálat Kecskeméten és környékén. Május 2-től fokozottan kell figyelni a Repülős Körforgalomnál (ahol a munkálatok egyelőre nem járnak forgalomkorlátozással), május 9-től viszont a Fekete Gólya étteremnél megkezdődik a turbó körforgalom kiépítése, és jelzőőrös forgalomirányítás veszi kezdetét. Május 8-tól újabb fontos közlekedési változásokra kell számítani az Izsáki út négysávúsítása kapcsán.
2022.11.25

Szombaton és vasárnap félpályás lezárás lesz a Csabay Géza körúton

A távhőrendszer fejlesztése miatt november 26-án és 27-én félpályás útlezárásra kell számítani a Csabay Géza körút megyei kórház felőli részén. Ezen a két napon kézi forgalomirányítással segítik az autósokat, hétfőtől pedig visszaáll a megszokott kétsávos közlekedés. Így a hétfő reggeli csúcsforgalomban mindkét sáv az autósok rendelkezésére fog állni.