Címke: városrendészet
Keresés
Dátum választó
Rendezés
16 találat
2024.01.11

Figyelnek a rászorulókra a kecskeméti városrendészek

Sorra járják a külterületen élő időseket, rászorulókat és a hajléktalanokat is segítik a Kecskeméti Városrendészet munkatársai. A hideg idő miatt hatványozottabban oda kell figyelni embertársainkra, ugyanis a keményebb mínuszokban hamar bekövetkezhet a baj. Ma elkísértük a városrendészeket a járőrözésük egyik állomására.
2023.12.28

Együttműködés a közbiztonságért

Nagyon szép eredményeket ért el a Kecskeméti Városrendészet többek között az illegális hulladék elleni küzdelemben, a közúti forgalmat és közbiztonságot veszélyeztető autók elszállításában, valamint a külterületen élő, idős és rászoruló személyek felkutatásában és megsegítésében. A városrendészet sajtóközleményében hangsúlyozza, a legfőbb feladatuk a közbiztonság megteremtése.
2023.12.21

Az illegális versenyzőket akarta megvédeni Bencze János JOBBIK-os országgyűlési képviselő

A szabálytalanul felszerelt gépjárművek ellenőrzését és közlekedésfelügyeleti vizsgára küldést is nehezményezte Bencze János országgyűlési képviselő a december 13-ai, napirend utáni felszólalásában. A JOBBIK-os honatyához csak a feltehetően éjszaka Kecskemét útjain rallyzó autósok panaszai jutottak el, a városrendészet információit már nem várta meg.
2023.08.31

Ismét kutyát mentett a Városrendészet

Alig három héttel ezelőtt juttatták haza a Kecskeméti Városrendészet munkatársai Kemalt, az elkóborolt juhászkutyát, ma ismét megmentették egy eb életét. Két napja Kiss Edina kecskeméti lakos posztolt két képet az egyik facebook csoportban, amelyen az látható, hogy kikötöttek egy kutyust a Malomnál. Azóta nem látták a négylábút, ma viszont egy térfigyelő kamerán kiszúrta a városrendészet munkatársa. Az eb ismét hosszabb ideje árválkodott a pórázon, a tűző napon ezúttal a Deák térnél. Az intézménynél dolgozók azonnal intézkedtek és a kutya segítségére siettek.
2023.06.07

Betörőket fogtak el Szeleifaluban

Az elmúlt hónapban több mint 10 betörés történt Szeleifaluban. A rendőrség, a polgárőrség és a városrendészet közösen összefogva már öt elkövetőt el is fogott, és továbbra is intenzíven figyelik a környéket - mondta Sipos László, a körzet önkormányzati képviselője.
2023.02.17

Több mint 40 polgárőr, városrendész és rendőr tartott összehangolt akciót Kecskemét körül

Összehangolt járőrözést tartottak pénteken a polgárőr egyesületek, a rendőrség és a Kecskeméti Városrendészet munkatársai Kecskemét külterületein. Az akcióhoz most további két polgárőr egyesület is csatlakozott. Az ellenőrzés célja visszaszorítani a falopásokat és az épülő ingatlanokat érő betöréseket. Az évente több alkalommal megrendezett akció jelentősen javítja a lakosság biztonságérzetét.
2023.01.11

Megmenekült Tibi bácsi a fagyhaláltól

Áram, fűtés, víz és remény nélkül maradt Petényi Tibor tavaly év végén. Az idős bácsi élvonalbeli focista volt a KTE-nél, azonban mind a két lábát amputálni kellett. Négy és fél éves rehabilitáció után mehetett haza. A lemezbódéban, ahol lakik, az élet elviselhetetlenné vált. Tibi bácsi már élni sem akart. Karácsony előtt másfél héttel azonban a Kecskeméti Városrendészet és Sipos László önkormányzati képviselő felkarolták az ügyét.