Címke: Városüzemeltetési Kft.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
20 találat
2023.08.07

Veszélyes fákat kell kivágni a Városháza előtt

A Városháza felújítását követően a főtér zöldfelületeinek megújítása fokozatosan történik. Először az épület belső udvarának díszkertje, majd a homlokzati terület ágyásai, illetve a Kossuth szobor melletti körágyások születtek újjá az elmúlt hónapokban. Most derült ki, hogy az épület előtt néhány beteg fát is ki kell vágni, mert balesetveszélyessé váltak.
2023.03.28

Rózsába borul Kecskemét

A belváros számos területén lett rózsásabb a virágágyások helyzete, ráadásul szó szerint. A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. munkatársai ősszel és a napokban is azon dolgoztak, hogy elültessenek kétezer tő szárazságtűrő növényt. A nagyszabású felvirágoztatásról sajtótájékoztatón számoltak be részletesen.
2022.12.07

125 fával gazdagodik Kecskemét

Folytatódik a faültetési sorozat Kecskeméten. A héten 125 fát ültet el a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a város megbízásából. A cserjék a Budai, a Kada Elek és a Trombita utcán, valamint a Nyugati körúton kapnak helyet. Fontos szempont volt a fák kiválasztása tekintetében, hogy a városi klímát jól viselő fajokat helyezzenek ki.