Címke: verseny
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.01.29

Közel 200 fő jelentkezett idén az „Egy nap alatt a logisztika körül” című 24 órás logisztikai versenyre

Idén már 8. alkalommal hirdetett kétfordulós logisztikai versenyt a Neumann János Egyetem, melynek második fordulója egy 24 órás megmérettetésből állt, amelyet 2024. január 26-án déltől másnap délig tartottak, az ország számos pontjából érkező 11-15. osztályos középiskolás diákok részvételével.
2024.01.26

Egy nap a logisztika körül

60 középiskolás érkezett a Neumann János Egyetem CAMPUS-ára. ma délelőtt vette kezdetét ugyanis a 24 órás Egy nap a logisztika körül elnevezésű verseny, amelyen 20 csapat méri össze tudását.
2023.11.27

Fodrászversenyt rendeztek a Gáspár András Technikumban-A KTV vendége volt a szervező

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az ország több részéről érkeztek versenyzők az országos Gáspár Pomádéra. A szombati verseny tisztasága érdekében a szervezők mindent megtettek, a diákok pedig kiélhették minden kreativitásukat és precizitásukat. Az országos fodrászverseny kapcsán volt a KTV Kiemelő magazinjának vendége Pappné Szabó Lilla szervező.
2023.09.25

Hírös Félmaraton és Maraton: minden, mi lábnak karnak ingere (lehet)

17 év félmaraton versenyei után idén először lehetett maratont futni a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A szervezők lázasan készültek az eseményre, még az iskolások számára külön toborzó kampányt is hirdettek a Patai család jóvoltából. Gyűltek is szépen a nevezések, vasárnap, az esős idő ellenére több százan álltak rajthoz a különböző távokon.
2023.09.23

Kakasfőzők versengtek Kadafalván

Az esős idő sem rettenthette el a kakasfőzőket szombaton a XII. Kadafalvi Napokon. A 24 jelentkezőből 17 csapat szorgoskodott korán reggeltől, hogy elkápráztassa a zsűrit és megvendégelje barátait, szomszédait.
2023.09.05

Nemzetközi siker a színházban

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház énekkari művésze, Németh-Nagy Johanna nemzetközi sikert ért el a Bánk bán című opera egyik áriájával. Az operaművész a Medici Nemzetközi Énekversenyen harmadik helyezést ért el.
2023.09.03

A sárkány, ha jó, siklik a sárkányhajó!

14 csapat, 7 újonc és 7 gyakorlottabb mérte össze erejét és tudását ma délelőtt a VI. Hírös-Kecskemét Sárkányhajó Versenyen. A vízparti eseményt most is a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban rendezte meg a Hírös-Kecskemét Vízi Sportegyesület.
2023.08.13

Harmadszor is versenyeztek a Fanyűvő Kupáért a Peszéri-erdőben

Immáron harmadik alkalommal rendezték meg a Peszéri Fanyűvő Kupát a Peszéri-erdőben. A résztvevő csapatoknak ezúttal is a nagy természetvédelmi problémát okozó inváziós fafajok egyedeinek teljességre törekvő eltávolítását kellett végezniük. Mindez nem volt egyszerű feladat, mivel a nem kívánatos növényeket teljes gyökérzettel együtt kellett kihúzni és ráadásul úgy, hogy a kijelölt versenyterületeken lehetőleg egyetlen darab se maradjon belőlük.