Családi sportdélelőttöt tartottak a Lánchíd utcai iskolában

2024. 03. 23., 15:04
Március 23-án, szombaton délelőtt zajlott a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola hagyományos családi sportnapja, a ThEShOw, ahol a részt vevő gyerekek és szülők számos sportágban kipróbálhatták magukat. A rendezvény keretein belül hirdették ki a „Mozdulj, ovis!” rajzpályázat eredményét is.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 19 képet tartalmaz

A hétvégi nap ellenére vidám sereglet töltötte meg a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tornatermét szombat délelőtt, hiszen ekkor rendezték meg az intézmény hagyományos ThEShOw elnevezésű sportnapját az iskola és Mozgó Diák Alapítvány szervezésében.

A képre kattintva újabb galéria nyílik!

A helyszínen a családok jó néhány sportágban próbára tehették ügyességüket, úgy, mint torna, foci, asztalitenisz, íjászat, vagy éppen kézilabda. A résztvevők sakkozhattak és játszhattak más táblás játékokat is, kipróbálhattak olyan különlegességeket, mint az okoskocka és a Kuvik doboz, valamint a robotika rejtelmeiben is elmerülhettek. A programot a kicsiknek szóló kézműves foglalkozások és idegen nyelvi feladatok is színesítették, sőt, a gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a Darts Matek programot, mely a matematika játékos tanulását segíti.

Az esemény sikeres megrendezéséből a Széchenyi István Közösségi Ház munkatársai is kivették a részüket, akik játékos foglalkozással készültek erre a délelőttre.

Jó pár szerencsés résztvevő jutalomban is részesült, hiszen a próbaszámokat teljesítők között értékes sporteszközöket és játékokat sorsoltak ki a szervezők.

A kitűnő hangulatú rendezvény keretein belül zajlott a „Mozdulj, ovis!” rajzpályázat eredményhirdetése is, melynek pályaműveit ki is állították a helyszínen.

A „Mozdulj, ovis!” rajzpályázat díjazottjai:

Hermanovszki Sára, Végh Szófia, Váczi Ákos, Nagy Luca, Páll Keve Ferenc, Acsai Ágota, Magyar Norina, Jász Abigél, Tyukász Natasa, Hatvani Lóránt Máté, Major Milla, Draucean Alexandra, Kis Bianka, Szalkai Tamara, Takács Áron, Gatyás Bence, Takács Arabella, Suhajda Flóra, Pintér Bella Adél, Nagy Eliza, Ajtai Eliza, Halmos Amanda, Tóth Gréta, Fehér Lili