Címke: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola
Keresés
Dátum választó
Rendezés
724 találat
2023.11.30

Filléres börze a Lánchídban

Idén is megrendezik az Első Kecskeméti LIONS Club Filléres börzéjét. Az eseményre december 9-10. között kerül sor, a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában ismét jó áron lehet vásárolni, akár karácsonyi ajándékot is. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk Ditzendy Károly Arisztiddal, az Első Kecskeméti LIONS Club elnökével, és Borsos Botonddal, a Filléres Börze vásárigazgatójával.
2023.10.26

Három fát ültettek el az elsősök Lánchíd utcai iskola elé

Idén is megszervezték „Az én fám, elsős lettem” elnevezésű projektet a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolánál. A mai napon három fát ültettek el az elsősök az intézmény előtti zöldterületen. A cél, hogy a fiatalokat a környezet védelmére és gondozására neveljék. Az elültetett fákon dísztábla jelzi az elsős osztályok névsorát.
2023.10.18

Sportsikerek - Boldog Andrea igazgató volt a Sportmagazin vendége

Rekord számban, közel 150 fővel képviseltette magát Kecskemét első maraton versenyén a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola. A megmérettetésen a diákok mellett pedagógusok és szülők is fontosnak tartották a részvételt. Olyannyira, hogy az intézmény nyerte meg a legnagyobb közösség, valamint legnagyobb létszámú osztály versenyét is. Az iskola diákjai mindezek mellett országos versenyeken is remek eredményeket értek el, többek között ezekről is beszélt a KTV Sportmagazinjában Boldog Andrea, a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola intézményvezetője.
2023.10.12

Az állatvédelemről tanulhattak a Lánchíd utcai iskolában

Minden az állatvédelemről szólt ma délután a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. Az intézmény és az ARGOS Állatvédelmi Egyesület interaktív programot szervezett a gyerekeknek, hogy megismertessék velük a felelős állattartás szabályait. A főszerepet természetesen az esemény négylábú vendégei, Xevol, Manka és társaik kapták.
2023.04.01

„Mozdulj ovis” rajzpályázat díjátadó és családi délelőtt a Lánchíd Utcai Iskolában

„Mozdulj ovis” elnevezésű rajzpályázat díjait vehették át a kis művészek a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában szombaton délelőtt. Az eseménnyel egybekötve rendezték meg a TheShow családi sportdélelőttöt is, ahová az iskola jelenlegi tanulói és jövőbeli lánchídasok érkeztek, hogy kipróbálják a mintegy húszféle játékos feladatot és sportvetélkedőt.
2022.12.12

Három projekt is lezárult a Lánchíd Iskolában

Több, tavaly indított projekt is lezárult a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. A mai napon az intézmény aulájában ezeket részletesen bemutatták a résztvevőknek. Elsőként a Tornázz tudatosan és magabiztosan lány torna projektjüket mutatták be a kivetítőn, majd a csapat tagjai ízelítőt is adtak a tanultakból. Ezt követte a Beporzók védelmében elnevezésű program, amely fontos hangsúlyt […]