Csobbanj a nyárba a Plazma Center bomba nyereményeivel!

2023. 07. 06., 13:04
4 fős családi medence, 20.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány, Asus laptop. Ezek csak a töredékei azoknak az ajándékoknak, amellyel belecsobbant a nyárba a Plazma Center. Sőt még az első plazmaadókra is gondolt a kimagasló készpénzjuttatásával.

Július 6-án, Csobbanós csütörtök névvel extra nappal várják a Plazma Centerbe látogatókat.

Szerettük volna meglepni a plazmaadóinkat a nyár életérzésével. Ezért aki ezen a napon ellátogat hozzánk az egy logózott strandlabdával gazdagodik, illetve plusz 1000 Ft-os juttatásban is részesül. Szokásunkhoz híven kisorsoljuk napi nyereményünket is, amely egy 4 fős családi medence. Reméljük vidám, hűsítő perceket fog nyújtani a nagy melegben. A szerencsés nevét pénteken tesszük közzé a közösségi oldalainkon
— adta hírül Zsisska-Kovács Ágnes, a Plazma Center marketing referense.

Júliusban egyébként minden héten tematikus napot rendeznek a központban, melyeken szintén nyereménydömping várható.

Július 13-án, csütörtökön PlazMozgató extra nappal készülünk, ahol a plusz juttatáson kívül még egy logózott frizbit is ajándékozunk a hozzánk látogatóknak, illetve napi nyereményünkként kisorsolunk egy 20.000 Ft-os Decathlonos vásárlási utalványt is 
— árulta el a marketing referens.


A tematikus napok körében a következő július 20-ára, csütörtökre esik. A Hold napján PlazMars akcióval jelentkezik a Plazma Center. Ezen a napon Mars csokoládéval várja a segítőkész plazmaadókat és közöttük kisorsol egy családi belépőjegyet a Kecskeméti Planetáriumba.

Július 25-én, csütörtökön lesz 5 éves a Plazma Center. Ekkor fergeteges szülinapi partira invitálják a központ látogatóit. Ajándékokkal, plusz juttatásokkal, Dj által biztosított jó hangulattal várják plazmaadóikat, akik közül kerül ki az a szerencsés, aki a nap végén egy Asus laptoppal gazdagodhat.

A jól bevált Hősök Napja is lesz a központban, mely plusz juttatásokat biztosít a plazmaadóknak, akikről a Plazma Center sosem feledkezik meg, hiszen értékes plazmájukkal segítenek beteg embertársaikon.

Ha bárki azt gondolná, hogy itt véget ér a nyereményözön és a meglepetéshalmaz, az nagyot téved! A központ ugyanis kiemelt módon jutalmazza az első plazmaadóit.

Az év eddigi legjobb akciójával készülünk! Minden plazmaadónk, aki elsőnek látogat el hozzánk 25.000 Ft készpénzben részesül. Szeretnénk bátorítani azokat is, akik fesztiválokon és a kitelepüléseink alkalmával találkoznak velünk, hogy bátran lépjenek oda hozzánk a pulthoz, mert plusz kifizetésekre jogosító kuponokkal ajándékozzuk meg őket, amivel még több juttatásra tehetnek majd szert
— mutatta be a plazmaadójelöltek lehetőségeit Zsisska-Kovács Ágnes, marketing referens.

Hogyan lehetsz te is plazmaadó?

Ha te is szeretnél életeket menteni a plazmáddal, akkor csatlakozz a  Plazma Center hőseihez!  Foglalj időpontot egy előzetes állapotfelméréshez.

Kik lehetnek plazmaadók?

Azok, akiknek életkora 18 és 60 év közé esik és a testsúlya 50 és 130 kg között mozog. Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton is.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek ugyanis segítenek többek között a vérzékenységben, a májbetegségben szenvedőknek és a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára is.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 
Nyitvatartás: 
Hétfő: 8:00-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 8:00-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30   

(x)